Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PEDOFILIJA?

Drugi čovjek Srebrenice uhićen zbog seksualnog zlostavljanja

zlostavljanje
Arhiva VL
16.03.2010.
u 16:24

Policija Republike Srpske, koja je uhitila i privela Ćamila Durakovića te još neke policajce i nastavnike, reagirala je nakon prijave malodobne djevojke iz Bratunca.

Zamjenik načelnika općine Srebrenice Ćamil Duraković uhićen je pod optužbom da je sudjelovao u malodobničkoj prostituciji i trgovini ljudima, objavili su mediji u BiH. No, on nije jedini uhićen pod ovim optužbama, među privedenima su i pripadnici policije i prosvjetni radnici.

Duraković je uhićen nakon što mu je pretražen stan i automobil. Policija Republike Srpske, koja ga je i privela, reagirala je nakon što je jedna maloljetnica iz Bratunca, gradića blizu Srebrenice, prijavila seksualno zlostavljanje.




Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
20:00 16.03.2010.

Najveca vrlina kod Srba je laz, laganje, govorenje neistina a Vecernjak prenosi ove vijesti...... Dobrica Cosic - OTAC NACIJE o najvecoj vrlini kod Srba je rekao .. “Lažemo iz ljubavi i covecnosti, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž jeje vid našeg patriotizma i potvrda naše uroðene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.” Laz je spasila srbe kroz istoriju.... Svi su Srbi izucili ove premudre rijeci a evo izgleda i vecernjak ucestvuje u njihovim lazima....(zar ste toliko naivni, da nevidite da odvracaju pozornost od Keradzicevog sudzenja pa sad desperatno lazu)... Zato se u Crnoj Gori sad kaze: \"Laze kao Srbin\"!!!

BO
bosut1
21:17 16.03.2010.

acide,mene si strpo u pogresnu religiju.Ne mora covjek biti Muslic da bi osjecao gadjenje prema takvim smradovima kao sto si ti.Vi ste omrazena nacija za sve one koje ste terorizirali.Hvala Bogu to smo prebrodili, i oslobodili smo se vas i vase tiranije.Vi ste za sve narode oko vas samo ruzna proslost, i nista vise.Fuuuuj.

OB
-obrisani-
21:48 16.03.2010.

16.03.2010. u 21:17h bosut1 je napisao/la: acide,kiseli cetnicki smradu mene si strpo u pogresnu religiju. _________________________________________________ Acide, bre, koji ti je moj! Najistaknutijeg katoličkog Srbina na ovom forumu ti strpa u obrezovane!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije