Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Drama u avionu: Muškarac pobacao vlastiti izmet po zahodima

Muškarac (22), koji posjeduje vijetnamsku putovnicu s boravišnom dozvolom u Sjedinjenim Državama,  izveden je iz aviona te ga je dočekala policija.
07. siječnja 2018. u 11:57 7 komentara 1694 prikaza
Avion
Foto: Thinkstock

Let United Airlines iz Chicaga u Hong Kong preusmjeren je na Aljasku pošto je posada zrakoplova prijavila vandalski čin muškarca koji je dva zahoda posve uneredio ljudskim izmetom, priopćila je policija u zračnoj luci u petak.

Vladimir Putin Bliski susret VIDEO Putin je mirno sjedio u zrakoplovu, a onda ih je ugledao na prozoru...

"Primili smo izvješće o putniku koji je pobacao vlastiti izmet po zahodima", rekao je u telefonskom razgovoru policajac u zračnoj luci.

Muškarac (22), koji posjeduje vijetnamsku putovnicu s boravišnom dozvolom u Sjedinjenim Državama,  izveden je iz aviona u četvrtak po noći te ga je dočekala policija.

Nakon što je uz pomoć prevoditelja ispitan na policiji, odvezen je u bolnicu u Anchorage na psihičku procjenu. Nije prijetio putnicima niti je pokušavao umiješati među posadu, rekla je policija dodajući da nije podignuta tužba.

Tvrtka United Airlines, u vlasništvu United Continental Holdings Inc, rekla je da je u avionu bilo 245 ljudi te da im je pružila hotelski smještaj.

beba Ružan incident Javnost izvan sebe zbog ove snimke: 3 medicinske sestre dobile otkaz avioni ZRAČNE NEVOLJE Zavežite pojaseve: Gdje se turbulencije najmanje osjete? RIJETKO VIĐENA SCENA Strah na pisti: Snažan vjetar otpuhao zrakoplov u zgradu!

 

Hrana
Mood food
Hrana za dobro raspoloženje: Doznajte što bi trebalo jesti da se osjećate sretnije

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar Amfilohije von kradilofije
  Amfilohije von kradilofije:

  Zašto ovako banalna vjest s druge strane svijeta mora bit tako istaknuta i zauzimati golem prostor a koliko njih bacaju izmet po HR portalu pa nikome ne smeta ( oprosti EU JANEZ, PRAVA HRVATINA, UDRUŽENI ZLOČINAČKI i kako se sve ... prikaži još!e već ne zoveš ako si se prepoznao ) ?

 • krademkoHDZ:

  Kažu da je napiso na tajlandski "tu sam se i ja usro"

 • vidum:

  Što ima veze da je pobacao? On sa svojim vlasništvom može činiti što god hoće.