Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bliski susret

VIDEO Putin je mirno sjedio u zrakoplovu, a onda ih je ugledao na prozoru...

Vladimir Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
13.12.2017.
u 09:09

Dok se pripremao za slijetanje u zrakoplovnu bazu Khmeimim u zapadnoj Siriji, kamo je otišao u nenajavljeni posjet, sa svog sjedala u zrakoplovu ugledao je dva borbena aviona SU-30.

Mnogi su fascinirani kada gledaju drugi avion u letu iz svog zrakoplova, a čini se da ni ruski predsjednik Vladimir Putin nije iznimka, piše RT

Dok se pripremao za slijetanje u zrakoplovnu bazu Khmeimim u zapadnoj Siriji, kamo je otišao u nenajavljeni posjet, sa svog sjedala u zrakoplovu ugledao je dva borbena aviona SU-30 koji su bili u njegovoj pratnji.

 

Iz te baze u zapadnoj Siriji ruska je vojska posljednje dvije godine izvodila vojne operacije u toj državi zahvaćenoj ratom. 

Komentara 43

DU
Deleted user
09:17 13.12.2017.

E jeste stvarno postali dno dna.... Te: pogledao kroz prozor i zaprepastio se, pa pogledao u sobu i ostao bez daha, pa spustio se u podrum i ukakil od straha,...

DU
Deleted user
09:54 13.12.2017.

Boze muli cuda velikoga, gospodin Putin ugledao avion iz vlastite sigurnosne pratnje.

JA
Jakov555
10:55 13.12.2017.

Ma ljudi moji, jel to moguće?!? Putin mirno sjedio A ONDA IH JE UGLEDAO !!! Ma nevjerojatno ?!? Kako ih je samo uspio ugledati ?!? Ovo će ući u anale geopolitike!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije