Naslovnica Vijesti Hrvatska

Do bioenergije koja iscjeljuje klikom - miša

Svoj ljekoviti pogled Denis Bušelić nudi preko interneta u filmovima od po 20 sekundi
24. rujna 2012. u 17:00 11 komentara 610 prikaza
'11.11.2011., Split - Bioenergeticar Denis Buselic gledao je utakmicu Turska - Hrvatska. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
Foto: 'Ivo Cagalj/PIXSELL'

Oči mogu biti lijepe, sretne ili tužne, a da mogu biti i iscjeljujuće, uvjerava Denis Bušelić, bioenergetičar koji je već zainteresirao čitatelje Večernjaka. Predstavili smo ga prije no što je postao nacionalno poznat tretirajući vatrene i tadašnjeg izbornika Slavena Bilića. No, ovoga puta Bušelić svoje bioenergetske sposobnosti nudi svima, i to na do sada nezabilježen način. Na svojim internetskim stranicama www.dbenergypump postavio je dva kratka filma na kojima je po 20 sekundi njegova pogleda, tj. oka (pojedinačno lijevog i desnog). Tvrdi, ako se opustite, koncentrirate i neopterećeno pogledate snimke, njegove oči energetski će vas osnažiti, relaksirati ili čak iscijeliti..

Što sve može mozak

– Kada bismo znali što sve mogu naše oči, koliko brzo listaju informacije, koliko toga signaliziraju i dešifriraju... Trebate samo pažljivo i iskreno pogledati u nečije oči i bez ijedne izgovorene riječi možete dobiti sve važne informacije. U očima se ogleda stanje uma, bolest, radost, ljutnja, požuda, strast, odbojnost – priča Bušelić.

No, unatoč magičnosti svakoga oka, teško je argumentirati da njegove oči mogu proizvesti energiju koju bez problema transferira na najudaljenije točke naše planete. Priznaje da logičkog objašnjenja nema, ali napominje da je fenomen očiju bio dobro poznat u starim civilizacijama.

– Tibetanski nauk tvrdi da je oko u stanju proizvesti takvu energiju koja može ciljano poticati osobu na samoizlječenje raznih bolesti. Drevne istočnjačke kulture su tu sposobnost energije oka davno prihvatile kao relevantnu i neupitnu činjenicu – kaže Bušelić.

Potkrepljuje to bezbrojnim tekstovima o "trećem oku", smještenom između obrva.

– Znanstvenici su pokušali suvremenim medicinskim uređajima definirati tajnu trećeg oka. Nisu pronašli opipljiv fizički dokaz o njegovu postojanju, ali nisu ničim ni demantirali drevnu istočnjačku tvrdnju – kaže Bušelić,– Ne treba tezu o očima koje mogu proizvesti pokretačku energiju tumačiti kao nekakvo veliko čudo, zbog činjenice da su oči spojene s mozgom, a ljudski mozak je u stanju učiniti apsolutno sve. Siguran sam da smo na pravom putu razvoja nevjerojatne, nove ljudske sposobnosti, nazovimo je "energetskom medicinom", odnosno magičnom sposobnosti liječenja i samoizlječenja ljudi bez lijekova – tvrdi.

Bolesnima treba više

No tu vještinu još nismo svi svladali, pa pomoć tražimo od drugih.

– Nakon Večernjakovih tekstova o mojim sposobnostima te mnoštva mailova koje primam, pokušao sam pokrenuti obrnuti tijek normalnog procesa energetskog tretmana. Umjesto da ih tretiram šaljući potrebnu energiju svakoj osobi pojedinačno, uspio sam je akumulirati te postepeno odašiljati i cijeli energetski tretman snimiti videokamerom velike rezolucije. Svatko tko želi energetski tretman može svakodnevno, bilo kada i bilo gdje u svijetu, potpuno besplatno, samo klikom računalnog miša, primati moju DBenergiju oka, istog intenziteta kao da ih tretiram uživo – poručuje Bušelić. – Svaka zdrava osoba koja preventivno i svakodnevno hoće odvojiti za sebe 30-ak sekundi i koristiti energetski videotretman može znatno ublažiti dnevni stres, produljiti svoj vijek te unaprijediti kvalitetu života. Bolesne osobe moraju se više, češće i dulje tretirati.

Energija ljudskih očiju mjerljiva kod kl

Energija ljudskih očiju mjerljiva kod klesanja kipa, slikanja...

– Dr. Oscar Brunler konstruirao je instrument koji omogućuje mjerenje energije ljudskih očiju te dokazuje da je ta energija stvarna i prisutna u svakom činu stvaranja, kao što je npr. slikanje ili klesanje kipa. Dokazano je da psihom možemo djelovati na sve tjelesne funkcije, a svi znamo i da stres snažno i negativno djeluje na obrambene moći organizma – poručuje Bušelić i dodaje da bi se svatko mogao liječiti sam.

Elipso

 • demokršćanin:

  KLIKOM MIŠA! Bilo bi poželjno,korisno i hvale vrijedno kada bi se moglo jednim klikom miša opametiti naše vladajuće u svladavanju sveopće hrvatske krize.

 • Avatar madcap
  madcap:

  U XXI. stoljeću reklamirati ove prevarante je skandalozno. Ne mogu vjerovati da ovakvo smeće objavljuje VL.

 • info_punkt:

  jao, jao... koliko se nisko može pasti...