Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOĆNO KUPANJE

Incident na plaži u Zambratiji: 'Djelatnik aquaparka me udario veslom po glavi, krv je šikljala na sve strane'

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/3
02.08.2021.
u 09:43

Dvije žene na plaži koje su vidjele ozljede koje je mladić zadobio pozvale su Hitnu pomoć, a Markovinović je dobio četiri šava na glavi

Noćno kupanje u moru u Zambratiji kod Umaga zamalo je završila kobno za zagrebačkog studenta novinarstva Mateja Markovinovića (20) kojeg je djelatnik aquaparka napao veslom po glavi.

- Sve je počelo u večernjim satima kada smo moja dva prijatelja i ja odlučili otići na noćno kupanje na plažu u Zambratiji. Ugledavši u moru navedeni aquapark, koji je zapravo ništa drugo osim jednog tobogana i platforme na napuhavanje, otišli smo se popeti na njega, započeo je svoju priču za Glas Istre Markovinović. 

Nekoliko trenutaka nakon, djelatnik aquaparka doplivao je do njih na surferskoj dasci te se krenuo derati na mladiće da siđu jer nemaju pristup napuhancu. Prema riječima studenta, mladići su odmah sišli s platforme, a djelatnik je i dalje nastavio s vrijeđanjem i prijetnjama da će ih pretući. 

- U jednom je trenutku zamahnuo veslom, pri čemu sam ja digao ruku u znak obrane, no potom se zaustavio, a ja sam okrenuo glavu kako bih se vratio na plažu i tad sam osjetio teški udarac. Krv je šikljala na sve strane te sam se jako uplašio i teturajući sam otišao iz mora, dok je djelatnik Aquaparka Zambratija i dalje nastavio s prijetnjama mojim prijateljima, govori. 

Dvije žene na plaži koje su vidjele ozljede koje je zadobio pozvale su Hitnu pomoć, a Markovinović je dobio četiri šava na glavi. Policija je u međuvremenu potvrdila ovaj incident, navodeći kako se još utvrđuju okolnosti događaja te da tragaju za napadačem. 

- Dolaskom policije na mjesto događaja zatečena su dvojica 20-godišnjaka iz Zagreba koje je, dok su se nalazili u moru prvo verbalno, a potom i jednog od njih veslom po glavi udario nepoznati muškrac. On je bio revoltiran time što se penjao na zrakom punjene gumene dijelove tzv. wibite, a dvadesetgodišnjaku je pružena pomoć te težina zadobivenih ozljeda još uvijek nije poznata, navode. 

VIDEO Vikend gužve u splitskoj trajektnoj luci

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Ričard
Ričard
14:07 02.08.2021.

ako nan se vec studenti noci penju po tudjemu

BE
berija
11:13 02.08.2021.

Student novinarstva iz Zagreba dobio po glavi jer se neovlašten, u nedoba, penjao po nečem tuđem? U čemu je problem? Sutra će taj isti lik, zgražajući se, pisati o tome kako je netko napravio prekršaj, nešto ukrao, otuđio, oštetio tuđu stvar. Licemjerje. A što da se tko od domaćih penjao po automobilu zagrebačkih tablica?

DU
Deleted user
10:58 02.08.2021.

Ne opravdavam nasilje iako u Americi pucaju kad uđeš bez pitanja na tuđi posjed,. Voze se po tuđim zemljištima, penju se na tuđe tobogane, može li netko naućiti djecu i mlade da su u kapitalizmu. ne u socijalizmu kao njihovii roditelji, pa udri narod plaća.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije