Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mali kradljivac

Dječak pet puta okrao istu škrinju za sladoled

sladoled
Duško Marušić/PIXSELL
06.07.2012.
u 14:13

Šteta se procjenjuje na nekoliko stotina kuna. Zbog pet kaznenih djela teške krađe policija će podnijeti opće posebno izvješće ODO-u za mladež u Osijeku.

Čak pet puta provalio je 13-godišnjak u istu škrinju za sladoled u Osijeku prošloga mjeseca. Nije odlazio praznih ruku, sa sobom je svaki put odnio sladoled, a šteta se procjenjuje na nekoliko stotina kuna. Policija je samo kratko izvijestila da je osumnjičeni dječak s područja PU osječko-baranjske

– Zbog pet kaznenih djela teške krađe, policija podnosi opće posebno izvješće ODO-u za mladež u Osijeku – kazala je Ivana Delaš, glasnogovornica PU osječko-baranjske.

Komentara 2

RO
rotten
17:32 06.07.2012.

a stvarno kad je jadnićak mlad...trebao je popaliti jednom i odnijeti SVE staviti ih kod kuće u škrinju i uživati u vrućem ljetu uz LEDO :)

OB
-obrisani-
15:36 07.07.2012.

Mali je klinac, nije mogao uzeti sve odjedanput.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije