Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve ih je više

Divovske zmije bjelice iz bivše SFRJ okupirale sjeverni London

Zmije
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
11.05.2014.
u 15:36

U posljednjih nekoliko tjedana stanovnici su uočili barem trideset velikih zmija kako vise s drveća i krovova

U posljednje vrijeme u sjevernom dijelu Londona stanovnici viđaju sve više zmija bjelica koje su tako velike da mogu udaviti manje dijete.

Dnevni list The Independent piše da je riječ o Eskulapovoj zmiji koja je u Velikoj Britaniji uljez, a porijeklom je s područja bivše Jugoslavije.

U posljednjih nekoliko tjedana stanovnici su uočili barem trideset velikih zmija kako vise s drveća i krovova. Iako su roditelji zabrinuti, stručnaci kažu da su im meta sitni glodavci i ptice.

>> Kao u hororu: Zmija mu izašla iz automobila tijekom vožnje!

Ključne riječi

Komentara 12

BO
booloo
17:47 11.05.2014.

sad imaju posljedice zbog pružanja utočišta srpskom kralju i njegovim ljubimca.

CH
chemica
16:37 11.05.2014.

Da, sigurno. Davit će djecu, i to ko na pokretnoj traci. Bjelica još nije ubila čovjeka, ali za bolju prodaju novina, učinit će i to.

Avatar abraham73
abraham73
15:52 11.05.2014.

posto su obavile posao u jugoslaviji, vracaju se kuci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije