Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokušaj ubojstva

Daruvar: Pištoljem ručne izrade prostrijelio poznanika

Hitna pomoc
Arhivska fotografija
22.08.2010.
u 09:14

Ranjavanju je prethodila svađa, kažu prve informacije. Navodno je 44-godišnji muškarac pokušao napasti svog domaćina, a ovaj je uzeo ilegalni pištolj ručne izrade.

DARUVAR – Noćas oko jedan sat u obiteljskoj kući u Ulici Krste Frankopana 81-godišnji vlasnik kuće hicem iz pištolja propucao je 44-godišnjeg poznanika. Kako je priopćila policija događaju je prethodio verbalni sukob nakon kojeg je 44-godišnjak pokušao fizički napasti vlasnika kuće koji je tada potegao pištolj ručne izrade za koji ne posjeduje dozvolu. Pogodio ga je u desnu stranu grudnog koša i time mu nanio po život opasne ozljede.

Napadač je ubrzo prevezen u pakračku Opću bolnicu gdje mu je ukazana neophodna pomoć. Prema informacijama iz jedinice intezivne njege stanje mu je stabilno i zasad je van životne opasnosti.

Protiv 81-godišnjeg počinitelja slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog pokušaja ubojstva kao i optužni prijedlog zbog neovlaštenog posjedovanja pištolja.

.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije