Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRGALA FASADE, KROVOVE...

FOTO Tuča veličine oraha poharala Dvor. Stiže nam grmljavinsko nevrijeme

Foto: 24sata
1/3
21.05.2024.
u 08:31

Nevrijeme je još jučer pogodilo Dvor u Sisačko-moslavačkoj županiji, a čitatelji su javili kako je tuča veličine oraha uništila sve što je stigla

Danas nas očekuje promjenjivo oblačno vrijeme sa sunčanim razdobljima i vrlo nestabilno. Mjestimice kiša i lokalno izraženi pljuskovi s grmljavinom, osobito poslijepodne i navečer u središnjim i istočnim predjelima. Vjetar ponegdje umjeren istočni i jugoistočni, na Jadranu jako jugo, poslijepodne u okretanju na umjeren jugozapadni. Uz nestabilnosti vjetar kratkotrajno jak. Najviša temperatura zraka uglavnom između 22 i 27 °C.

Za središnji i istočni dio Hrvatske oglašen je narančasti meteoalarm zbog grmljavinskog nevremena. Za ostatak zemlje oglašen je žuti meteoalarm zbog grmljavine. Nevrijeme je još jučer poslijepodne stiglo u Sisačko-moslavačku županiju. Čitatelji su 24sata poslali i fotografije koje pokazuju razmjere oluje koja je stigla u Dvor.

– Puhao je jak vjetar i padala je tuča. Led je bio veličine oraha i stukao je sve što je stigao. Trgalo je krovove po kućama, izudarao fasade pa cak i rolete na prozorima – javio je čitatelj.

Sutra će biti djelomice sunčano vrijeme, ponegdje malo kiše ili kraći pljusak. Vjetar slab do umjeren jugozapadni i zapadni, poslijepodne na sjeveru Hrvatske sjeverozapadni. Najniža jutarnja temperatura od 10 do 15, na obali i otocima između, 14 i 18°C. Najviša dnevna većinom između 20 i 25°C.

VEZANI ČLANCI

VIDEO Snimka s mjesta pada helikoptera iranskog predsjednika

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije