Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomoć u poplavi

Dan Oružanih snaga RH u Slavoniji obilježen radno

vojska pleternica poplava
Foto: Duško Mirković/Pixsell
1/4
28.05.2014.
u 17:05

Pripadnici Bojne za nuklearno-biološko-kemijsku obranu (NBKO) nastavljaju s aktivnostima na dekontaminacijskim postajama ''ZIB“ Rajevo Selo i ''Velebit“ kod sela Gunja.

Ukupno 373 pripadnika Oružanih snaga RH danas je angažirano u aktivnostima potpore civilnim institucijama i stanovništvu poplavljenih područjima Slavonije te je tako radno obilježilo Dan OS RH i Dan Hrvatske kopnene vojske.

Pripadnici Bojne za nuklearno-biološko-kemijsku obranu (NBKO), javlja MORH, nastavljaju s aktivnostima na dekontaminacijskim postajama ''ZIB“ Rajevo Selo i ''Velebit“ kod sela Gunja. Pripadnici Inženjerijske bojne Gardijske oklopno-mehanizirane brigade HKoV-a angažirani su na aktivnostima izvlačenja žive i uginule stoke u Gunji, a pripadnici Zapovjedništva za potporu provode asanaciju terena.

Inženjerijska pukovnija provodi inženjerijske radove izgradnje prednasipa u području Rajeva Sela te također nastavljaju s aktivnostima izvlačenja stoke u Gunji i širem području zaselka Padež. I danas se u Cerni, Gradištu i Otoku u 3 poljske kuhinje priprema 1600 obroka.

>>Dvanaesti dan vojska pomaže poplavljenoj Slavoniji

Komentara 1

HR
hrxxx111
20:24 28.05.2014.

hvalite ih koliko zelite, dovoljno smo vidjeli za vrijeme poplava, njihovo napustanje civila na cesti za rajevo selo, bjezanja sa nasima u 3 u jutro i stvaranje panike u bosnjacima, podsjehivanje ljudima koji brane kuce u podgajcima s rijecima dada je ionako predvideno da ih potopi...cast deckima koji su svoj posao odradili korektno al ostalo je sramota

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije