Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKO PLATITI STAN

Dajemo bubreg za stan, problem je ogroman. Zašto Hrvatska ne može biti kao Beč ili Barcelona?

24.03.2022.
u 22:09

Mladi u Hrvatskoj ne mogu si priuštiti stanarinu, sele iz zemlje ili žive kod roditelja. Ne postoji stambena politika, a država se pravi da joj nije ni potrebna. Ozbiljne zemlje davno su našle razna rješenja, dok im se Hrvati rugaju. Shvaćamo li uopće razmjere ovog gorućeg nacionalnog problema?

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
07:26 25.03.2022.

Nekoć je svatko imao svoju kuću ili stan, besplatno obrazovanje i zdravstvo,te jeftin odmor u radničkim odmaralištima na moru ali to je bilo mračno doba bez jogurta raznih, bolje nam je danas!

NO
nogogaz
05:29 25.03.2022.

Pa nismo više u komunizmu! Trziste odredjuje cijene. Onaj tko nije sposoben zaradit...pa nek ide u razvijenu zapadnu civilizaciju!

SM
san.martino
23:33 24.03.2022.

Naravno da nismo ozbiljna drzava!Ozbiljna drzava vodi racuna o mladim obiteljima kao nukleusu razvoja.Kako mozes uopce ocekivat ostanak mladih ljudi,zasnivanje obitelji,uzlet nataliteta ako im nisi u stanju priustit najosnovnije!? Smije li jedna ozbiljna drzava ovo pitanje prepustit tržištu!?Smije li joj biti vaznija gradjevinska mafija i zarada banaka!? Subvencionirani krediti su cijene digle u nebo i napravili medvjedju uslugu onima kojima je stan najpotrebniji. Ali nema sanse da bezveznjaci i mafijasi iz hdz-a promijene politiku i priznaju pogresku,radije ce unistit drzavu do kraja nego priznat krivicu. Ljudi,apeliram na vas,smijenimo ovu bagru lopova iz hdz-a dok nisu unistili bas sve sto su dotakli!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?