Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon 29 godina

Dajana Mrčela napušta čelo Saponije: Ostavljam ju u nikad boljem stanju, s radošću otvaram nova vrata

Zagreb:  Dajana Mr?ela, predsjednica Uprave Saponia Osijek
Neva Zganec/PIXSELL
29.04.2023.
u 09:31

"Saponia je firma u kojoj sam stasala i kao menadžerica i kao čovjek, u kojoj sam mogla uspješno živjeti svoju misiju orijentiranosti na ekologiju I društvenu odgovornost, tvrtka koja je dobila brojne nagrade za ekologiju i za poslovanje, a ja osobno ostvarila svoje najveće poslovne uspjehe. Sa zahvalnošću gledam na te godine, na ljude s kojima sam to postigla i na tvrtku koju ću uvijek smatrati svojom", napisala je Mrčela.

Dosadašnja predsjednica Uprave Saponije, Dajana Mrčela, objavila je da nakon 29 godina napušta tvrtku i odlazi u nove izazove. "Novi ljudi donose nove vjetrove i ništa nije vječno. Nakon 29 godina u Saponiji u kojoj sam stvarala karijeru posvećenu proizvodnji i društveno odgovornom poslovanju, došlo je vrijeme za promjene i istraživanje novih tržišnih izazova. U ovih 29 godina prošla sam put od pripravnice do predsjednice Uprave, a Saponiju ostavljam u nikad boljem stanju", napisala je u svojoj objavi na LinkedInu. 

Istaknula je da su uspješno završili digitalizaciju, energetski obnovili svih šest proizvodnih pogona, da je dionica Saponije postizala rekordne brojke, a iza nje i ostalih djelatnika su, kaže, najbolje poslovne godine u povijesti Saponije po svim KPI-jevima. "Saponia je firma u kojoj sam stasala i kao menadžerica i kao čovjek, u kojoj sam mogla uspješno živjeti svoju misiju orijentiranosti na ekologiju I društvenu odgovornost, tvrtka koja je dobila brojne nagrade za ekologiju i za poslovanje, a ja osobno ostvarila svoje najveće poslovne uspjehe. Sa zahvalnošću gledam na te godine, na ljude s kojima sam to postigla i na tvrtku koju ću uvijek smatrati svojom", napisala je Mrčela. 

Svojoj sad već bivšoj tvrtki poželjela je da pod novim vodstvom hrabro plove u nove izazove. "Ja sam naučila da je leadership uvijek vezan uz promjene i prilagodbu i da se pravi vizionari vesele izlasku iz zone komfora. Jer iako je u početku svaka promjena teška, ona donosi novu viziju, osvježenje, radoznalost i istraživanje vlastitih mogućnosti. Kažu da se mijenjati treba kad si na vrhuncu, pa ću tako i ja mahnuti svemo što me dovelo do ovoga što sam sada i s radošću otvoriti neka nova vrata koja donosi ovaj vjetar." Na kraju je zahvalila cijelom svom timu i djelatnicima iz Saponije i Kandita. 

VIDEO: Državni tajnik šokiran tijelima na podu bolnice: 'Ravnateljica je nesposobna obavljati svoj posao'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije