Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUŠTENA DA SE BRANI SA SLOBODE

Član obitelji pronašao Stavljenić-Rukavinu onesviještenu, završila u bolnici

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/6
01.07.2021.
u 14:55

Pronašao ju je u ležećem položaju jedan član šire obitelji, a potom je prebačena u bolnicu, stanje joj je stabilizirano i puštena je kući.

Nakon što su je pustili da se brani sa slobode, Ana Stavljenić-Rukavina u svojem je stanu u Šenoinoj u središtu Zagreba, kako neslužbeno doznajemo, pala u nesvijest.

Pronašao ju je u ležećem položaju član šire obitelji, a potom je i prebačena u bolnicu, stanje joj je stabilizirano i puštena je kući. Još uvijek nije poznato u koju bolnicu je bila odvezena, a navodno ju je pronašao nećak, s obzirom na to da 82-godišnjakinja živi sama.

Podsjetimo, dugogodišnju suradnicu pokojnog gradonačelnika Milana Bandića USKOK sumnjiči da je na nezakonit način namjestila natječaj za ravnatelja Dječje bolnice Srebrnjak. Više pročitajte ovdje.

VIDEO: Uhićenja u Zagrebu: USKOK istražuje i neke suradnike pokojnog Milana Bandića

Komentara 65

AN
AndrijaHebrang
15:26 01.07.2021.

A nije joj pozlilo dok je smjenjivala Nogala, zaslužnog za dovođenje skupog projekta u Hrvatsku, kako bi vrhnje dodijelila drugom? Nije joj pozlilo ni kada je kao SDP-ova ministrica izbacila iz ministarstva dokumentaciju o ranjenim braniteljima? Niti kada je nas prethodnike lažno prijavljivala policiji? Ili kad je ukinula u ministarstvu dežurstva vikendom pa je obavijest o štetnim dijalizatorima zaprimljena tek u ponedjeljak a nekoliko pacijenata je moglo biti spašeno? Dozvolili su joj ostavku umjesto kaznenog progona. Moralna vertikala je ipak u horizontali. Neka joj Bog da zdravlja a pravosuđe pravdu.

DU
Deleted user
15:25 01.07.2021.

Dok je drugima unistavala zivote bila je hrabra

ET
etika
15:05 01.07.2021.

Treba imati empatije i ženi pomoć.... Očito treba biti pod stalnim nadzorom. U zatvoru s besplatnom prehranom i skrbi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije