Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO SE DOGAĐA?

Čeka li Hrvatsku val referenduma? Gradovi i općine zaprijetili Vladi: 'Ne dirajte cijenu vode'

PIXSELL
07.02.2022.
u 20:38

Ciljevi Vladine uredbe o uslužnim područjima trebali su biti pouzdanija opskrba i niža cijena, no velike tvrtke vlastite gubitke pokrivaju skupljom vodom, tvrde gradonačelnici u okolici Zagreba

Komentara 23

DU
Deleted user
21:08 07.02.2022.

U Irskoj je voda skoro besplatna hrvatska je jedna od eu država sa naj večim rezervama pitke vode dakle sve ostalo je mito korupcije

TE
Teig1
21:08 07.02.2022.

Nažalost dolazi vrijeme kraj osamdesetih. Nadam se da imamo prednost,jer smo to osjetili već na koži u odnosu na ostale zemlje EU. Zabranimo rasprodaju prirodnih resursi strancima i rasulo kapitala i kadrova!

Avatar nekakav
nekakav
21:23 07.02.2022.

A s nižim cijenama vode ne bi bili u gubitku? Super zaključak. 170 malih distributera je ok? 170 direktora, 170 nadzornih odbora, 170 računovodstva, 170 ekipa, koje su poznate po tome da rade do 12 sati. 7 dana treba da saniraju puknutu cijev u npr. Ninu usred turističke sezone, i nitko da snosi posljedice... Zar vam je zbilja za 170 jadnih direktora? Zar zbilja žalite 170 nadzornih odbora, koji su legla političke korupcije i uhljebljivanja koalicijskih partnera? Kolko kubik vode košta u njemačkoj? Belgiji? Srbiji? Kolko bi trebao? Vodovodna mreža nam je stara 100 godina i sad bi netko treći trebao platiti obnovu? Ovi što se bune rade to iz sasvim drugih interesa. Gube mjesto za kupovanje koalicijskih partnera, smještanje zaslužnih prijatelja koji onda daju poslove opet svojem društvu. Izvori su državni, ne općinski! Ako želite plaćati 170 direktora, 170 nadzornih odbora, nek ostane sve po starom. Umjesto da trošite manje vode, vi...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?