Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Bubalo: Nisam inspektor, ali počinjem češljati osječke tvrtke

01.06.2009.
u 19:43

Nisam inspektor, ali u Gradu Osijeku mora se podvući crta – kazao je dan nakon izborne pobjede Krešimir Bubalo iz HDSSB-a.

U gradonačelničkoj fotelji Bubalo će zamijeniti šefa HSP-a Antu Đapića, i to vjerojatno u četvrtak. Potom je na redu revizija rada gradskih tvrtki.

– Revizija je normalan proces nakon promjene vlasti, a provest ćemo je u 90 posto tvrtki u gradu – najavio je Krešimir Bubalo.

Na koji način Krešimir Bubalo planira “počistiti smeće”, kako se izrazio u izbornoj noći, nije precizirao, već je samo poručio da će se to vidjeti u njegovu i radu gradonačelnikovih suradnika.

– Što se Đapićevih projekata tiče, znam samo da bih ja sve njih realizirao mnogo povoljnije – kazao je dodajući da će mu gospodarstvo biti prioritet.

Anto je Đapić u izbornoj noći izjavio da su birači, dajući glasove HDSSB-ovim kandidatima, izabrali inat, politiku izolacije i sukoba misleći pritom na odnos sa središnjom vlasti. Sam je Branimir Glavaš, pak, u telefonskom javljanju iz BiH najavio HDZ-u “oluju, udar na vlast gdje je još nisu dobili”.

– Treba zasukati rukave, ostaviti politiziranje i prepucavanje sa strane jer je previše problema u županiji – kazao je novoizabrani osječko-baranjski župan Vladimir Šišljagić ističući da će pokušati uspostaviti suradnju i s općinama i gradovima u županiji u kojima HDSSB nije na vlasti.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije