Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BJELOVAR

BOK fest unatoč štednji sadržajan i s brojnim poslasticama

BOK fest
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/3
02.05.2014.
u 15:14

BOK su obilježili Mila Elegović i Vedran Mlikota, Špiro Guberina, Seka Sablić i Bogdan Diklić, predstava ThisCasting, te svjetski fenomen Stilske vježbe

Iako skromnije zbog štednje u gradskom proračunu, 12. izdanje popularnog BOK festa ipak je bilo sadržajno s brojnim poslasticama po kojima će se pamtiti još jedan uspješni kazališni festival.

Povijesni susret

Jedna od njih za mnogobrojnu bjelovarsku publiku svako je bila večer sa Sekom Sablić, nadaleko poznatom beogradskom legendarnom glumicom. Njezina neiscrpna glumačka i životna energija prštala je sa pozornice te se poput dobrih vibracija prenijela na nasmijanu i oraspoloženu publiku. Nakon bučnog aplauza, popularnoj glumici je čestitao i Goran Navojec, umjetnički direktor BOK festa, a vrhunac se dogodio kada joj je nagradu, pečatnjak Grada Bjelovara, uručio kolega Bogdan Diklić, a što se pretvorilo u novi povijesni susret i događaj, da su se iznova na pozornici sreli i pali u zagrljaj Mirko Topalović i Kristina iz kultnog filma "Maratonci trče počasni krug".

Glumci briljirali

No, početak i kraj također su bili impresivni sa predstavama ThisCasting i Istina sa izazovnom Milom Elegović i briljantnim Vedranom Mlikotom, a šlag za kraj bio je svjetski fenomen, Stilske vježbe koje su kao najduže izvođena predstava s istom glumačkom postavom, a zbog čega su Lela Margitić i Pero Kvrgić ušli u Guinnessovu knjigu rekorda. No, briljirali su i Žarko Potočnjak, te Branka Cvitković, potom Špiro Guberina, Mladen Medak Gaga, te Gusti teatar.

>> Partija remija u bravuri ženskog Žarka Potočnjaka i muške Branke Cvitković

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije