Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ponosan na SDP'

Bernardić i Ostojić otišli na tulum pa zagrljeni otpjevali 'Ružu Crvenu'

SDP
Foto: Facebook
27.11.2016.
u 10:12

Proslavili pobjedu Davora Bernardića

Iako žestoki rivali u kampanji, Davor Bernardić i Ranko Ostojić zajedno su proslavili Bernardićevu premoćnu pobjedu i neke nove dane za SDP.

Fotografiju s tuluma na koji su se, nakon objave rezultata izbora, zaputilo SDP-ovci, objavio je Arsen Bauk na svom Facebook profilu i rekao kako su dojučerašnji borci za svaki glas svojih stranačkih kolega otpjevali 'Ružu crvenu'.

- Davor i Ranko zajedno pjevaju Ružu crvenu. Ponosan na SDP, napisao je Bauk, a na fotografiji su uz Bernardića bili i Ranko i Rajko Ostojić.

>> Bernardić izabran za novog šefa SDP-a. Milanović: Dajte mu podršku i neka bude iskrena

Komentara 6

AH
Ahilej
10:24 27.11.2016.

Asti Gospe...već sam se prepao da su pjevali ružu Hrvatsku.

SO
Sos
11:29 27.11.2016.

SKHR dabogda svi pocrkali od do

Avatar Medo
Medo
11:44 27.11.2016.

Zorane, vrati se i osnuj novu stranku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije