Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neugodne situacije

Avion za Dubrovnik prisilno sletio. U zračnoj luci Zagreb sudarile se cisterne

Dubrovačka zračna luka
Grgo Jelavic/PIXSELL
01.07.2019.
u 10:16

Dubrovčani koji su se našli na letu rekli su kako se u avionu osjećala nervoza među putnicima iako nije bilo nikakvih problema prilikom spuštanja aviona

U poslijepodnevnim satima u nedjelju na međunarodnoj zračnoj luci Zagreb dogodio se incident, javlja Avioradar.hr. Došlo je do sudara dviju cisterni s gorivom na servisnoj cesti zračne luke. Na teren su poslane hitne službe. Unatoč oštećenim cisternama, nije došlo do curenja goriva, te nije bilo poremećaja u zračnom prometu.

"Vezano za vaš upit prosljeđujemo informaciju da je dana 30.06. 2019. u 17.25 sati na servisnoj prometnici iza pozicije E11 došlo do kolizije dviju INA cisterni za gorivo, u kojoj nije došlo do curenja goriva te nije bilo većih oštećenja i nije bilo nikakvih ozljeda", poručili su za Avioradar.hr iz zračne luke. Vatrogasci su osigurali mjesto događaja, a policija je napravila zapisnik.

Kako javlja Dubrovački dnevnik Lufthansin avion koji je u nedjelju popodne uzletio s aerodroma u Frankfurtu prema Dubrovniku morao je ponovo sletjeti u frankfurtsku zračnu luku.

Avion marke Airbus je uzletio oko 15.25 sati, ali zbog pokvarenih vrata, koja se kako doznaje Dubrovački dnevnik, nisu mogla u cijelosti zatvoriti, pilot je odlučio avion držati "u zraku" oko sat vremena ne bi li potrošio gorivo prije nego je ponovo sletio na aerodrom u Frankfurtu. 

Tada su putnici premješteni u drugi avion. Dubrovčani koji su se našli na ovom letu za Dubrovački dnevnik su rekli kako se u avionu osjećala nervoza među putnicima iako nije bilo nikakvih problema prilikom spuštanja aviona.

Komentara 1

KU
kusstjepan
17:43 01.07.2019.

Vrata se zatvaraju prije neg avion polijece ......!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije