Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDE ŽIVE Na prodaju predmeti Kralja i Marylin Monroe

Aukcija tableta koje su ubile Elvisa Presleyja

28.05.2009.
u 17:32

Šprice, tablete i “patka” za ispiranje sinusa i grla koje je upotrebljavao Elvis Presley – naći će se na prvoj aukciji predmeta iz kolekcije dr. Nicka Nichopoulosa, osobnog liječnika kralja rock ’n’ rolla kojeg je liječnički odbor liječnika Tennesseeja optužio da je propisivao previše lijekova Presleyju nekoliko mjeseci prije nego što je umro.

Na prodaju će biti ponuđeni lijekovi koje je Elvis rabio za probleme s mokraćovodom i protiv nadutosti, a dani su mu jedan dan prije smrti 1977. Procijenjeni su na 2000, a slika s posvetom “prijatelju doktoru Nicku” na 4000 dolara.

Na aukciji 26. i 27. lipnja u Las Vegasu, bit će ponuđeni i osobni predmeti Marylin Monroe - frotirni ogrtač koji je nosila kad je umrla, korzet u kojem je u filmu Muškarci više vole plavuše trebala otpjevati Diamonds Are a Girl’s Best Friend, ali su ga cenzori zabranili, kišobran sa slavnih fotografija na plaži, omiljeni krzneni ogrtač, osobni primjerak scenarija “Neki to vole vruće”, uvijači za kosu, stol za masažu, puder za lice...

Obožavatelji u aukciji mogu sudjelovati i preko web-stranice Juliensauctions.com

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije