Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad

Američki staford ugrizao drugog psa i svog vlasnika

staford terijer
VL
06.12.2011.
u 11:26

Nakon što je staford ugrizao drugog psa, vratio se svom vlasniku te i njega ugrizao

Jučer oko 11 sati u Trogiru u Ulici svetoga Ante pas američki staford, kojeg je bez nadzora pustio 32-godišnji Ignacijo B., napao je drugog psa mješanca ugrizavši ga za nogu. Mješanca je uredno na uzici držao 34-godišnji Filip R., također iz Trogira. Stafordu to nije bilo dovoljno, podivljao je i pojurio prema svom vlasniku. Ugrizao je Ignacija za trbuh i ruku lakše ga pritom ozlijedivši.

Vlasnik Ignacijo B. zaradio je obvezni prekršajni nalog zbog držanja životinje bez nadzora, a o svemu je obaviještena i veterinarska stanica u Splitu koja je, doznajemo, žestokog staforda preuzela i zadržat će ga na promatranju.

 

Ključne riječi

Komentara 7

PO
poluprovokator
12:16 06.12.2011.

\"veterinarsja\"- A čija je ovo riječ? preuzelo žutilo, ukinut profesionalizam, stasala \"hocu internet\" generacija novinara, lektoriranje preskupo... Ali besplatan alat radi \"spell check\" na Hr iz worda pa je ovo ipak neoprostivo;-)

GR
gromCH
12:57 06.12.2011.

trebo mu je jaja odgris,kaznit za nosenje oruzja..........i dovodenje gradanja u zivotnu opasnost..............

LI
liliZG
11:40 06.12.2011.

.........ugrizao ga je za stomak..........stomak-hrvatska riječ??????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije