Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Umro mu je sin

Tragedija u obitelji američkog potpredsjednika: Srce mi je slomljeno

Beau Biden
Foto: Reuters/PIXSELL
31.05.2015.
u 09:14

Beau Biden (46), sin američkog potpredsjednica Joea Bidena, preminuo je nakon borbe s tumorom mozga

Beau Biden (46), sin američkog potpredsjednika Joea Bidena, preminuo je nakon borbe s tumorom mozga. Vijest o smrti svoga najstarijeg sina objavio je sam Joe Biden kojem je, kako je priopćio, srce slomljeno i ostao je bez riječi.

Inače, Beau Biden bivši je glavni državni odvjetnik savezne države Delaware, a tu je funkciju obnašao osam godina. Nakon toga radio je u privatnoj odvjetničkoj tvrtci Grant & Eisenhofer, a plan mu je bio kandidirati se za guvernera države Delaware 2016. godine.

No, prije mjesec dana završio je u bolnici nakon što mu se tumor aktivirao nakon nekoliko mjeseci mirovanja. Inače, tumor mu je dijagnosticiran 2013. godine, a uz operaciju, kemoterapiju i lijekove, vjerovalo se čak da je i nestao.

>> Biden se ispričao, ali nije rekao punu istinu o oružju za Siriju

Komentara 28

HA
hajduk1966
12:38 31.05.2015.

Zalosno ali to ne bi traballa biti vijest,svaki dan jeko puno oceva ima tu tragediju ali nisu u tisku

ZV
zvocalo
10:19 31.05.2015.

Uz dužno štovanje zbog obiteljske tragedije ,ali ne vidim zašto je ovo tako važna vijest za nas.

DU
Deleted user
16:40 31.05.2015.

Hrvatskoj majci Kati Šoljić poginula su 4 sina, pa je ipak amerika i dalje držala embargo na uvoz oružja... sad naoružavaju muslimane klase b protiv muslimana klase d, da se za koju godinu oni udruže i opet udare po namaa ( europljanima).... baš mi je žao mladog bidena....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije