Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Valdes Karić

Peteročlana obitelj vehabije iz BiH poginula u Siriji u ruskom zračnom napadu

Sirija
Foto: Reuters/PIXSELL
24.02.2016.
u 20:25

Ruski zrakoplov u nadlijetanju na nepoznatom dijelu teritorija Sirije koji je pod nadzorom islamista ispalio je projektil i pogodio automobil u kojem se nalazio radikalni islamist vehabija Karić s trudnom ženom i troje djece

Kompletna peteročlana obitelj bosanskohercegovačkog vehabije Valdesa Karića s trudnom ženom i troje djece poginula je u ruskom zračnom napadu na području Sirije, objavio je u srijedu internetski portal SAFF iz BiH blizak radikalnim islamskim skupinama.

Ruski zrakoplov u nadlijetanju na nepoznatom dijelu teritorija Sirije koji je pod nadzorom islamista ispalio je projektil i pogodio automobil u kojem se nalazio radikalni islamist vehabija Karić s trudnom ženom i troje djece koji su se vraćali s molitve iz džamije, objavio je SAFF.

Po istim navodima svi su na mjestu poginuli. Ovo je prvi slučaj da je kompletna obitelj iz Bosne i Hercegovine stradala u Siriji.

Valdes Karić, za kojega SAFF navodi da je podrijetlom iz Tuzle, u Siriju je otišao prije nekoliko godina s cijelom obitelji. 

Ključne riječi

Komentara 76

JA
jasno
21:47 24.02.2016.

ti "teroristi" se mole Bogu, a oni koji ubijaju trudnice i djecu su ljudi

ZA
zajec
21:54 24.02.2016.

ubijaju civile trudnice i djecu

PU
Pukovnik10
21:52 24.02.2016.

bravo braćo muslimani samo tako nastavite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije