Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napisi o rastavi braka šokirali su boksačevu obitelj

Stjepan Božić: Ova su događanja oduzela nekoliko dana našeg života

22.01.2009.
u 17:49

Sve što se pisalo je netočno. S Angelinom sve funkcionira normalno. Tako je bilo prije pa je i sada. Blago je reći da me sve to u novinama uzrujalo. Prije bi se moglo reći da mi je uzelo nekoliko dana života - rekao je boksač Stjepan Božić time odlučno opovrgnuvši sve napise koji su posljednjih dana preplavili medijski prostor.

Nezaustavljiva lavina
Naime, priča da je Stjepana nakon četiri godine braka napustila supruga Angelina i da se s njihovo dvoje djece preselila svojoj majci krenula je poput lavine. Razlog njezinu potezu, kako se pisalo, njegova je navodna povezanost s ljudima iz kriminalnog miljea, o čemu Stjepan tvrdi:

- Da oni koji su to pisali imaju imalo elementarnog znanja, ne bi im palo na pamet to potpisati. Jer znali bi jedno ovo – da sam sudjelovao u bilo kakvoj priči vezanoj uz kriminalce, danas bih bio iza rešetaka.

Neće cirkus od života
S obzirom na to da Angelina radi u policiji, tvrdnje da joj je muž povezan s kriminalcima samo su ih oboje dodatno uzrujale. Posebice stoga što se poznati boksač ni jednom u svojoj uspješnoj karijeri nije povlačio po medijima kao problem, a obitelj je uvijek držao podalje od naslovnica.

Bračni par Božić se nakon medijske hajke vraća u svakodnevicu. Prema Stjepanovim riječima, Angelina obavlja svoj posao te, kao i do sada, skrbi se o djeci. A pomoć u brizi o djeci ujedno je i pravi razlog zašto se preselila k majci.

Naime, Stjepan joj zbog pretrpanoga sportskog rasporeda trenutačno u tome nije bio od prevelike pomoći, pa im je lakše kada je baka-servis nadohvat ruke. Božići su svakako odlučni u namjeri da od vlastitog života ne stvaraju cirkus.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?