Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIJENA 21 MIL. DOLARA

Zavirite na velebno Jordanovo imanje koje se našlo na aukciji

Michael Jordan
Foto: screenshot/youtube
1/4
23.11.2013.
u 13:18

Na imanju se nalazi luksuzna kuća koja ima devet spavaćih soba, 19 kupaonica, teretanu, kućni kino te naravno košarkaško igralište koje je napravljeno prema NBA propisima. Ne izostaje ni veliki bazen.

Najbolji košarkaš svih vremena Michael Jordan odlučio je prodati svoje imanje koje se prostire na 56 tisuća kvadratnih metara. Imanje koje se nalazi 30-ak kilometara od Chicaga je od petka na aukciji, a početna cijena je 21 milijun dolara.

Na imanju se nalazi luksuzna kuća koja ima devet spavaćih soba, 19 kupaonica, teretanu, kućni kino te naravno košarkaško igralište koje je napravljeno prema NBA propisima. Ne izostaje ni veliki bazen, a cijelo imanje obilježeno je brojem 23, brojem koji je Michael nosio dok je igrao u NBA ligi.

Privatnost na imanju osigurava 'živa ograda' koja broji oko 150 stabala.

Ponuda za imanje ne nedostaje, a očekuje se da bi cijena na kraju mogla biti oko 50-ak milijuna dolara.

Ključne riječi

Komentara 1

BI
biby2611
14:10 23.11.2013.

E da Nadan nije u Remetincu nisam siguran da se nebi natjeca,,,,,,,,,,,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije