Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vjeran Barceloni

Xavi odbio nevjerojatnu ponudu bogatog Anžija!

'Barcelona\'s midfielder Xavi Hernandez celebrates after scoring a goal during the first leg of the Spanish Supercup football match FC Barcelona vs Real Madrid CF on August 23, 2012 at the Camp Nou st
'LLUIS GENE'
20.11.2012.
u 14:57

Da je prihvatio 21 milijun eura godišnje, bio bi najplaćeniji nogometaš na svijetu!

Xavi Hernandez dobio je iz ruskog Anžija nevjerojatnu ponudu – 21 milijun eura godišnje da napusti katalonski klub i pojača sastav iz Mahačkale! No, Barcelonin kapetan i duša katalonskoga sastava, javlja Onda Cero, glatko je odbio mogućnost da postane najplaćeniji nogometaš na svijetu. Podsjećamo, trenutačno je najplaćeniji Samuel Eto'o kojega upravo Anži plaća 20 milijuna eura godišnje.

Xavi nije zainteresiran za odlazak u Rusiju, a trenutačno je u pregovorima s Barcelonom o produljenju postojećeg ugovora koji istječe 2014. godina za dodatne dvije sezone.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije