Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPJEVALI GA I NAVIJAČI

Wenger: Eduardo će biti naša važna karika

Eduardo da Silva
Pixsell
06.01.2010.
u 09:46

Trener Arsenala Arsene Wenger vjeruje kako će hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva biti vrlo važna karika u sastavu topnika do kraja sezone, te kako polagano postaje onaj stari ubojiti Dudu.

- On je učinio mnogo više nego što sam očekivao od njega na početku sezone - rekao je Wenger, te dodao:

 -Ako uspije proći bez ozljeda, siguran sam da će biti vrlo važna karika u našoj sezoni. Već sad se sve to vraća na normalnu razinu.

U Engleskoj je dojam da je na Eduarda ožiljke ostavila i saga o jedanaestercu protiv Celtica u četvrtom pretkolu Lige prvaka, ali su uvjereni da sada sve dolazi na svoje mjesto.

Odlične igre Dudua nisu promakle ni navijačima, pa je tako Arsenalova devetka opjevana na Upton Parku.

 

Komentara 7

DR
draga1955
10:31 06.01.2010.

Ovom janezu ne treba davati minuse, nego ga pohvaliti, da piše još više ovakovih provokacija i time nam otvara oći. Ali imamo mi i svojih Janeza koliko hočeš!

ES
Escudo
11:31 06.01.2010.

Bravo janez....gramatika ti je super,super pišeš naš jezik,uvjeren sam da i našu himnu znaš pjevati.....još samo poradi na č i ć i biti ćeš prvi predložen da dobiješ hrvatsku putovnicu u 2010 godini.....s obzirom na tvoj trud,trebao bi je i dobiti....bravo,samo tako nastavi

OB
-obrisani-
09:58 06.01.2010.

Eduardo če eksplodirati na World cupu u Južnoj Africi..Jasno da ne na nogometnom terenu nego u nekoj birtiji ako se najede previše čevapa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije