Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMRAČENJE UMA

VIDEO Ronaldo je totalno pukao u S. Arabiji. Ponižavao je velikog rivala i tjerao sutkinju s terena

Friendly - Al Nassr v Al Hilal
Ahmed Yosri/REUTERS
09.02.2024.
u 07:32

Vrlo napeta utakmica odigrana je između Al Nassra i Al Hilala, inače velikih rivala u Saudijskoj Arabiji

Portugalska superzvijezda Cristiano Ronaldo potpuno je poludio na prijateljskoj utakmici koju je njegov Al Nassr izgubio od Al Hilala 2:0. Bila je to sve samo ne prijateljska utakmica jer su tenzije bile iznimno visoke. Prvi veliki ispad imao je tijekom utakmice kada je bijesan urlao na glavnu sutkinju Tori Penso i nekoliko puta joj pokazivao da napusti travnjak. 

GALERIJA Brozović hvatao suparnika za vrat i urlao na sutkinju

Friendly - Al Nassr v Al Hilal
1/8

Na ulasku u tunel poslije utakmice slijedio je novi Ronaldov eksces. Navijači Al Hilala bacali su s tribina dresove njihove momčadi. Ronaldo je skupio jedan dres s poda, stavio ga u gaćice i s njim brisao genitalije. Sve to snimili su suparnički navijači pa je bizarna snimka vrlo brzo završila na društvenim mrežama. 

VEZANI ČLANCI:

Isto tako, Al Hilalovi nogometaši željeli su ispratiti Al Nassrove počasnmim špalirom, ali to se nije svidjelo Ronaldu koji je nezadovoljno odmahivao rukom dok je prolazio. 

Video možete pogledati OVDJE i OVDJE

 

Komentara 1

GN
gnoj
19:16 09.02.2024.

Da je lud vidjelo se još onda dok je udario po ruci invalidno dijete !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije