Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veselo

Vida u kočiji prošao D. Miholjcem, tamburaši mu svirali bećarac

Doček Domagoja Vide
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/3
17.07.2018.
u 19:14

- Hvala svima na dočeku. Lakše mi je bilo igrati finale, nego stati ovdje pred vas - rekao je Vida.

Hrvatskoga nogometnog reprezentativca Domagoja Vidu u utorak popodne u središtu Donjeg Miholjca dočekali su i pozdravili mnogobrojni sugrađani.

Odjeven u slavonsku narodnu nošnju, sa srebrnom medaljom oko vrata, Vida je u kočiji s konjima kroz Vukovarsku ulicu, duž koje su ga pozdravljali oduševljeni građani, stigao do gradskog središta, gdje mu je u parku kod dvorca Prandau-Mailath priređen svečani doček uz tamburaše i vola na ražnju.

- Hvala svima na dočeku. Lakše mi je bilo igrati finale, nego stati ovdje pred vas - rekao je Vida.

Sugrađanima je prenio pozdrave suigrača i stručnoga stožera te im je u njihovo ime zahvalio na potpori tijekom Svjetskoga nogometnog prvenstva u Rusiji.

- Bez vas ne bi bilo ovoga, uživajte u ovome trenutku i nadam se da se svi sretni i ponosni na nas - poručio je navijačima Vida.

 Domagoju Vidi čestitao je i donjomiholjački gradonačelnik Goran Aladić.

- Majstore, kapa do poda. Jedna riječ bi bila to - neopisivo - poručio je gradonačelnik Aladić.

Velikim pljeskom Donjomiholjčani su pozdravili i Domagojeva sina Davida, koji mu se pridružio na pozornici, a tamburaši su odsvirali 'Vidin bećarac', posebno pripremljen za tu prigodu.

Doček Domagoja Vide
1/16

Donji Miholjac ori i gori! Domagoj Vidi na pozornici predvodi vlastiti doček - povede pjesmu, podiže atmosferu, neumorno pjeva i skače, baš kao što neumorno i trči po terenu.  I još je jednom opravdao titulu pravog bećara među vatrenima.

>> Pogledajte najbolje trenutke s dočeka vatrenih

Komentara 12

Avatar rubinet
rubinet
19:32 17.07.2018.

Vida ..pravi veseljak i bećar..

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
20:19 17.07.2018.

Evo kod nas i fešta ide u produžetke 😂

PR
prajdali100
21:43 17.07.2018.

BRAVO LJUDI !!! Imate sreću da vam Dolenčić ne režira feštu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije