Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER U SIJEČNJU

Velikan kupuje Kovačevu zvijezdu za 30 milijuna eura

Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
30.12.2018.
u 16:58

Interesa za njemačkog braniča ne manjka, a izgledno je da bi već u siječnju mogao preseliti u Premier ligu.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
18:15 30.12.2018.

Upravo sam telefonski razgovarao sa Nikom. Rekao mi je da to nije istina, ali bi ga rado prodao u " nas ajduk". Moj "razgovor" sa Nikom je vjerodostojan, kao i ovo izvjesce VL-a.

PI
Pierro12
22:58 28.01.2019.

Niko Kovac je nas najveci nogometas. Bio. I sada najbolji trener. No nije imao prave prilike. Uvijek su ga zvali u bezizlatnoj situaciji. I uvijek napravio cudo. A kao igrac ?! Neponovljiv. Nas najborbeniji igrac sa 100% velikim srcem. I kao covjek. Najveci karakter ikada. Plus brat. Svaka vam cast. Najbolji ste. Zaradili ste lovu i netrebam vam nitko. Sami ste se probili u Njemackoj. Obojica. Kapa do poda i velik naklon. Istinska Gospoda i ljudi. Nastavite. Uz vas smo. Pozz svim Hrvatima ma gdje bili iz Frankfurta. Ihr seid die Groessten. Macht weiter so. Die Kroaten sind mit euch. Tchuess aus der Main Metropole.

BA
bazinga
22:26 30.12.2018.

Velikan ,zvijezda, kovač, VL- ljigavo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije