Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVLJE SPLIĆANA

Fenomenalni Marko Livaja zabio sve pogotke za Hajduk u Puli protiv Istre!

Fenomenalni Marko Livaja zabio sve pogotke za Hajduk u Puli protiv Istre!
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
12.09.2021. u 18:52

U susretu osmog kola Prve HNL Hajduk je na gostovanju u Puli pred 1700 gledatelja pobijedio Istru 1961 3:1 dostigavši na vrhu ljestvice Dinamo i Rijeku.

Nakon razočaranja i poraza od Rijeke, Hajduk se vratio na pobjednički kolosijek ostvarivši petu pobjedu u zadnjih šest kola.

Sve najvažnije dogodilo se u drugom poluvremenu, a junak susreta bio je trostruki strijelac Marko Livaja, koji je ove sezone zabio već šest golova.

Hajduk je stigao do prednosti u 51. minuti iz kaznenog udarca. Luka Marin je oborio Sahitija, sudac Dario Bel je dosudio jedanaesterac kojeg je Livaja sigurno realizirao.

Samo šest minuta kasnije Livaja je sam izborio novi kazneni udarac, a prekršaj je skrivio Einar Galileja. Napadač Hajduk je ponovo izveo kazneni udarac, promijenio je stranu, no Ivan Lučić je bio nemoćan.

Sjajnu predstavu Livaja je okrunio i trećim golom u 74. minuti na asistenciju Filipa Krovinovića. Hajdukov napadač sjurio se prema šesnaestercu suparnika i mirnim prizemnim udarcem uhvatio Lučića na krivoj nozi.

U posljednjim trenucima susreta Drena Beljo je smanjio na 1:3.

Hajduk je ovom pobjedom dostigao Dinamo i Rijeku, sva tri kluba sada imaju po 16 bodova.

Komentara 30

IS
istina00
19:28 12.09.2021.

Penalduk uz 2 nova penala do 3 boda! Pa ovo je rekord po penalima u HNL-u!

DM
drago.miota
18:43 12.09.2021.

još jr moglo nekoliko penala!!!

DU
Deleted user
18:36 12.09.2021.

Sad vidimo kako je Bjelica postavio krivu igru kontra Istre .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije