Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATROGASCI PRALI KRV S TLA

VIDEO Potukli se članovi Torcide i Armade u Rijeci: Dvoje završilo na hitnoj, više njih je privedeno

Grad Rijeka
Goran Kovačić/PIXSELL
12.09.2021.
u 12:44

Riječki vatrogasci kazali su nam da ih je pozvala policija oko 10:10 na lokaciju gdje se dogodila tučnjava kako bi isprali cestu od krvi.

Jutros u blizini glavnog kolodvora u Rijeci potukli su se pripadnici navijačkih skupina Hajduka i Rijeke - Torcida i Armada.

-Bilo je strašno. Krvi posvuda, demolirali su cijeli kafić. Letjele su stolice, pepeljare, boce... Tuklo ih se tridesetak - rekla je čitateljica za 24sata. 

Podsjećamo, Hajduk danas u 8. kolu HNL-a od 17 sati igra u Puli protiv Istre.

Navijači Hajduka krenuli su ujutro na utakmicu i stali su u Rijeci. U ovom trenutku nije poznato je li riječ o dogovorenoj tučnjavi ili pak o napadu.  24sata neslužbeno doznaje kako ih je tamo dočekala Armada i napala, no što se točno dogodilo još uvijek se ne može reći. 

Riječki vatrogasci potvrdili su za Večernji list da ih je pozvala policija oko 10:10 na lokaciju gdje se dogodila tučnjava kako bi isprali cestu od krvi. 

Policija nam je potvrdila da je došlo do tučnjave većeg broja ljudi. 

-  Jutros oko 9 sati u širem središtu Rijeke, na području u blizini željezničkog kolodvora, došlo je do tučnjave između većeg broja osoba. Dvije osobe koje su sudjelovale u tučnjavi prevezene su na HMT radi pružanja liječničke pomoći. U službene prostorije policije privedeno je više osoba te je u tijeku kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja sudionika i okolnosti ovog događaja - rekli su nam iz policije. 

Na Facebook stranici Hooligans.cz objavljena je snimka sukoba navijača. 

Ključne riječi

Komentara 21

PR
pravednik2
15:48 12.09.2021.

Jesu li bili cijepljeni?

DU
Deleted user
19:12 12.09.2021.

" Dvoje završilo na hitnoj ... " Vjerojatno dvojica . Ne vjerujem da je u tučnjavi sudjelovala djevojka .

UM
umnjak
21:59 12.09.2021.

Neka je sa srecom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije