Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autori: Hina, Marko Pavić
MAKSIMIR

Dinamo golom iz jedanaesterca minimalno slavio protiv Lokomotive

Dinamo golom iz jedanaesterca minimalno slavio protiv Lokomotive
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
25.08.2018. u 22:50

Nogometaši Dinama pobijedili su Lokomotivu s 1:0 u utakmici 5. kola Prve HNL, odigranoj na Maksimiru, te privremeno zasjeli na vrh prvenstvene ljestvice.

Pobjednički pogodak za Dinamo postigao je Bruno Petković u 48. minuti iz kaznenog udarca, dosuđenog zbog igranja rukom Frana Karačića.

Dinamo - Lokomotiva
1/16

Dinamo je sa 13 bodova preuzeo vrh ljestvice, ispred Rijeke, Osijeka i Lokomotive koji imaju po 10 bodova, ali Riječani imaju utakmicu manje. Na začelju su Rudeš i Istra 1961 sa po jednim bodom.

Dinamov trener Nenad Bjelica je protiv Lokomotive na teren poslao deset novih igrača u odnosu na početnu postavu koja je prije tri dana na gostovanju u Bernu izvukla 1:1 protiv Young Boysa. Jedini je zadržao svoje mjesto vratar Danijel Zagorac, ali i on silom prilika, jer se na posljednjem treningu ozlijedio Dominik Livaković.

Ipak, i u takvom sastavu je Dinamo bio bolja momčad u odnosu na Lokomotivu koja je opasno prijetila samo nakon pogrešaka igrača aktualnog prvaka. To će zorno pokazati i podatak o udarcima na vrata: Dinamo ih je imao 14, od čega sedam u okvir, dok su Lokomotivini igrači zapucali četiri puta, ali Zagorac ni jednom nije morao intervenirati.   

Utakmicu na stadionu Maksimir pratilo je 2000 gledatelja, a sudio je Dalibor Mlakar iz Zagreba.

>> Pogledajte Večernji pressing s Igorom Štimcem i Davorom Šukerom

Komentara 17

DU
Deleted user
22:48 25.08.2018.

Pa za uspješno sudjelovanje u HNL-u izgleda kako je Dinamu druga ili treća postava dovoljna.

PJ
pjer1963
22:23 25.08.2018.

Dinamo sa jednim timom igra HNL i sa drugim evropske utakmice i to sa obadva je uspijesan. Kuda ovo vodi. Pa gdje je u nogometu ostatak Hrvatske.

Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
02:06 26.08.2018.

12 bodova prednosti nad Jajdugom nakon 5 kola...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije