Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKŠA KALEB

Ubili su klub u kojem su Balić i Metličić kovali zlato: 'Ovo nije taj Metković, sponzor poput Jambe neće doći ni za 100 godina'

08.06.2022.
u 12:50

– Po mojemu mišljenju ovo nije povratak ovog kluba u elitni razred, već prvi put ulazak u Premijer ligu. Naime, nekadašnji Metković odavno je otišao u stečaj, a ovo je bio drugi klub koji je djelovao u gradu. Jedno vrijeme Metković je imao tri kluba – Metković Jambo, Mehaniku i Školu rukometa Metković. No drago mi je da ćemo u gradu ponovno gledati klub u Premijer ligi. Zaslužili su dečki taj status. Bio sam na tribini i uživao podsjećajući se na dane kad smo mi igrali pred punim tribinama. Sama utakmica bila je uzbudljiva, atraktivna, igralo se zaista za velik ulog – rekao je Nikša Kaleb, koji je s deset godina počeo trenirati rukomet u Metkoviću s Golužom i Ćavarom.

Ključne riječi

Komentara 3

PE
Perspektivan
14:23 08.06.2022.

Sponzor poput jamba!?U tome i je problem financiranja sporta! Tesko je naci sponzora koji radi transparentno,a oni koji love u mutnom poput jamba nisu dugog vijeka.

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
13:53 08.06.2022.

Sve dok su na dnu tablice nemaju brige. Ako dignu glave biti će im kao i prethodniku koji je ugašen.

RA
radolizem
13:48 08.06.2022.

Koliko para- toliko muzike. Došla su neka druga vremena, ljudima od 20 godina se više isplatiti voziti Uber u Dubrovniku nego igrati rukomet, a potrebu za rekreacijom će zadovoljiti na drugi način. Recimo podvodni ribolov.je dobar izbor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?