Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIBENČANI PRESRETNI

Trener Hajduka za poraz krivi Ljubičića: Razočaran sam zbog toliko propuštenih prilika

Šibenik i Hajduk susreli se u 12. kolu HT Prve lige
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/5
17.10.2021.
u 19:50

- Čestitam Šibeniku na pobjedi. Nismo imali vještine zabiti iz mnogo velikih šansi.

Šibenik je stigao do velika tri boda pobjedom 2:0 protiv Hajduka te će svakako u nastavku prvenstva to pozitivno utjecati na samopouzdanje, dok će kod bijelih biti suprotno. Bez Marka Livaje su ranjivi i čini se da trener Jens Gustafsson jednostavno nema "ono nešto".

Naravno, strateg domaćih Mario Rosas iznimno je zadovoljan.

- Znali smo da imamo šanse pobijediti, igrali smo dobro, držali se dogovora i stigli do gola u prvom dijelu. Imali smo i svojih prilika u drugom poluvremenu, ali bitno da nismo primili gol. Čestitam svim igračima, sretni smo ovim rezultatom, pobijediti 2:0 Hajduk - izjavio je Rosas nakon utakmice na Arena Sport 3.

17.10.2021., stadion Subicevac, Sibenik - Hrvatski Telekom Prva liga, 12. kolo, HNK Sibenik - HNK Hajduk. Mario Rosas
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Gustafsson nije bio nimalo zadovoljan, što ne čudi kad se propusti situacija za priključenje samom vrhu. Ovako, Hajduk polako počinje zaostajati za vodećom trojkom.

- Čestitam Šibeniku na pobjedi. Nismo imali vještine zabiti iz mnogo velikih šansi. Nije tako nešto idealno za nas i to je veliko razočaranje. Igrali smo i bez dosta igrača, ali neću o njima.

U drugom dijelu je Šibenik imao mnogo prilika iz kontri, što ne čudi jer se Hajduk otvorio kako bi izjednačio i možda pobijedio.

- Znali smo da će željeti imati posjed i napasti pa smo bili blizu i u bloku te čekali priliku. Vjerovali smo da ćemo imati šanse i, srećom, iskoristili smo ih.

Iako nije htio o onima koji nedostaju, teško je ne spomenuti izostanak Livaje, kao i "rošade" u momčadi. Čolina na suprotnoj strani, Lovrencsics i Sahiti također... Kao dodatni uteg bila je rana ozljeda Krovinovića.

- I prije utakmice gledali smo kako krenuti u utakmicu, a formacija se činila najboljom mogućom. Nažalost, nije upalila - zaključio je Gustafsson.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Komentara 18

RI
rimac444
20:29 17.10.2021.

Što očekivati od kluba koji ima toliko sportaša da izabere stranca za trenera koji ne zna ni hrvatski. Na žalost orjuna, antifa je preuzela Split kao i Hajduk koji je bio simbol domoljublja, prkosa

Avatar Idler
Idler
20:28 17.10.2021.

Ja bi rekel kak je krivnja na Šibenčanima, prvo im nisu dali šare za Zapad, onda zabili još dva gola....😂

RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
20:38 17.10.2021.

Ostoja ima gripu pa nije stigo nacrtat svastiku, a pametni trazi crne rupe po kuci i otpusta inavalide pa ga boli briga i za Split i za Hajduk

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije