Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Došli pozdraviti junaka

Tisuće navijača dočekale Nowitzkog u rodnom Würzburgu

dirk nowitzki (1)
Foto: Reuters/Pixsell
1/13
28.06.2011.
u 18:46

Osim u samom Dallasu, Mavericksi vjerojatno najveću bazu navijača na svijetu imaju u njemačkom Würzburgu

Naravno, to je rodni grad junaka tog američkog kluba Dirka Nowitzkog.

A on je radost što je osvojio NBA prsten odlučio podijeliti s ljudima iz svoga grada, pa je došao u Würzburg i ostao - zapanjen. U lokalnoj sportskoj dvorani dočekalo ga je 3000 navijača, a na ulicama puno, puno više. Neki spominju 15.000, no sudeći po slikama u našoj fotogaleriji, bilo ih je možda i dvostruko više!

- Nisam ovo očekivao ni u najluđim snovima i neću vam zaboraviti ovo do kraja života - rekao je razdragani Nowitzki koji se osim u sportskoj dvorani, navijačima obratio i s balkona gradske vijećnice.

- Nisam siguran hoću li igrati za Njemačku na Europskom prvenstvu u Litvi. Prvo se moram dobro odmoriti, a onda ću odlučiti - odgovorio je Nowitzki na jedno od brojnih pitanja.

Iako umoran od puta i naporne sezone nije mu bilo teško više od sat vremena strpljivo odgovarati na pitanja. I po tomu se vidi da je Dirk prije svega čovjek!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije