Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ŽELE GA

Sramotna poruka navijača srpskom treneru: Prljavi Srbine, Romanisti te mrze

Siniša Mihajlović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
03.06.2019.
u 07:26

Mihajlović je u karijeri između ostalog igrao i za Lazio, rimski klub koji je najveći rival Romi, a upravo je Roma jedan od klubova koji se spominju kao nova avantura srpskog stručnjaka

Siniša Mihajlović proslavljeni je srpski nogometaš koji je nakon igračke karijere zaplovio trenerskim vodama, a trenutno vodi talijansku Bolognu koju je spasio ispadanja iz Serie A te je tako privukao ostale klubove zainteresirane za njegove usluge.

Mihajlović je u karijeri između ostalog igrao i za Lazio, rimski klub koji je najveći rival Romi, a upravo je Roma jedan od klubova koji se spominju kao nova avantura srpskog stručnjaka. 

Ipak, čini se kako bi njegovom dolasku na klupu Rome problem mogli stvarati navijači rimskog kluba koji nisu zaboravili Mihajlovićevu prošlost te su odlučili pokazati što misle o mogućem angažmanu Srbina. 

- Mihajloviću, prljavi Srbine, Romanisti te mrze - stoji na jednom grafitu u glavnom  gradu Italije.

>>>> Pogledajte u galeriji na vrhu teksta što je poručila djevojka koja je prekinula finale LP-a 

Ključne riječi

Komentara 14

PU
puntar13
07:46 03.06.2019.

A ja mislio da se Talijani i Srbi vole?

PU
Pukovnik
08:19 03.06.2019.

Nikad nije sramota reći istinu!

DM
drazen.muhvic
09:14 03.06.2019.

Ne znaju oni da je Siniša gena kamenih po majci!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije