Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PISMO MARKOVIĆU

Šime Zirdum iako je suspendiran iznuđuje potpise i traži podršku

Šime Zirdum
Ivica Galović
19.12.2009.
u 19:13

Dubravko Galović, član Skupštine ŽNS-a Brodsko-posavske i predsjednik MV Croatije, izašao je s priopćenjem u kojem proziva dopredsjednika ŽNS-a Šimu Zirduma.

Iako je pod suspenzijom HNS-a, Zirdum i dalje radi po starom i pitanje je kada će se ponovno dogoditi nekakav skandal. Izvanredna Skupština ŽNS-a trebala se održati tijekom ljeta, no u dogovoru s predsjednikom odgođena je do termina godišnje izvještajne Skupštine, koja će se održati 21. prosinca.

Naime, Zirdum je osobno izabrao i izlobirao sve članove Skupštine bez znanja svih nogometnih klubova koji bi i dalje njemu i njegovim ‘satelitima’ trebali dati podršku. Galović tvrdi da je osobno tražio da se odrede skupštinari Brodsko-posavske županije, međutim Zirdum je ponovno iznuđivao potpise te je obnovio nekoliko klubova koji ne postoje već nekoliko godina samo da bi od njih imao koristi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije