Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EBEL: Linz - Medveščak 5:2

Sertić: Moramo biti pametniji jer playoff je blizu

\'23.09.2011, Albert Schultz Halle, Wien, AUT, EBEL, UPC Vienna Capitals vs KHL Medvescak Zagreb, im Bild Zweikampf zwischen Vjaceslav Truhno, (KHL Medvescak Zagreb, #11) und Peter Casparsson, (UPC Vi
Pixsell
10.02.2012.
u 21:41

U 8. kolu doigravanja EBEL-a Medveščak je izgubio na gostovanju kod Linza sa 2:5. Strijelci za medvjede bili su Truhno i Sertić

Hokejaši Medveščaka nisu uspjeli pobijediti Linz i prvi put preuzeti vrh EBEL-a. Domaći sastav nakon 60 minuta slavio je s uvjerljivih 5:2 (0:0, 4:2, 1:0). Medvjedi su se dobro držali u prvoj trećini koja je završila bez golova, no u samo četiri minute druge trećine (od 24. do 28. minute) primili su čak četiri gola.

Pogocima Truhna i Sertića u razmaku od samo 38 sekundi (34. minuta) medvjedi su došli do 4:2, pokušavali do kraja preokrenuti rezultat, no Linz je zapečatio pobjedu u 59. minuti golom Kellera, u trenucima kada je Medveščak bio bez vratara na golu.

– Linz je igrao dobro svih 60 minuta, a mi samo 40. Nakon što smo primili četiri brza gola Linz se počeo braniti i bilo je gotovo nemoguće ih stići – rekao je Slava Truhno.

 Drugi jučerašnji strijelac za medvjede Andy Sertić je zaključio: 

– Moramo igrati pametnije jer je playoff jako blizu. U doigravanju će sve pogreške biti pogubne, čak i one najmanje. Zabio sam, ali svaki bih gol radije mijenjao za pobjedu.

Zasluženu pobjedu Linza potvrđuje podatak da su imali čak 49 udaraca prema vratima Ouzasa, dok su medvjedi na gol Westlunda pucali 31 put. Zanimljivo, Linz je imao samo dvije minute isključenja, a Medveščak 20.

Rezultati 8. kola 1. doigravanja: Linz – Medveščak 5:2. Olimpija – Alba 3:5, Red Bull – KAC 2:1. Poredak: Linz 16, Medveščak 12, Alba 10, Red Bull 9, Olimpija 8, KAC 5 bodova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije