Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELJKO BABIĆ:

Nismo se predali, a izgubili smo zbog lošeg otvaranja utakmice

Ivan Čupić
Foto: EHF EURO
1/11
23.01.2016.
u 20:04

'Imamo svoje ciljeve i ustrajat ćemo na njima, utakmica s Poljskom nam je bitna.'

Hrvatska rukometna reprezentacija ponovno je protiv Francuske bila samo promatrač, bez obzira što smo dodatno pomladili momčad dok Francuzi to rade planski i bez šikaniranja legendi koje su im donijele toliko razloga za veselje kroz sve ove godine koliko dominiraju. U takvoj situaciji teško je bilo što reći, ali potučeni izbornik Željko Babić i Ivan Čupić su pokušali dati viđenje svega što se dogodilo u Krakovu...

- Nismo se predali, samo smo loše otvorili utakmicu u prvih deset minuta. Ne znam zašto, moram sve dobro realizirati. Ipak, još uvijek mislim da bez obzira na njihovu 5-1 obranu mi smo izgubili zbog loše gre u obrani, a ne u igri u napadu. Ne znam što se dogodilo... Pripremili smo se dobro, ali eto, nisu nam dozvolili igrati - rekao je izbornik pa nastavio:

- Imamo svoje ciljeve i ustrajat ćemo na njima, utakmica s Poljskom nam je bitna. Treba to i mladim igračima, trebaju što više jakih utakmica i velikih pobjeda.

Ivan Čupić imao je lošu utakmicu i nije mu sigurno bilo lako govoriti o svemu, no spremno je stao pred RTL-ovu kameru.

- Bili su jaki, jednostavno nije išlo i treba Francuzima čestitati jer su bili bolji. Otvorili smo dobro utakmicu, imali smo pritom i malo nesreće, ali smo s odmakom vremena sve teže dolazili u situaciju za gol, a kad bismo i došli bi Omeyer često obranio - kazao je Čupić i dodao:

- Nismo imali respekta prema Francuskoj, imali smo motiva, ali problem je što su nas uspavali u prvih 20 minuta i nisu nam dali da do izražaja dođu naša agresivnost, kontre i polukontre. Nakon toga je sve bilo na silu, iako smo se borili i pokušavali.

>> Hrvatska opet izgubila od Francuske, zabio nam i Omeyer

Komentara 11

HR
hr76
20:31 23.01.2016.

Vratite nam Linu Červara!

DU
Deleted user
21:10 23.01.2016.

Treneri koji ne vide da Alilović nije golman za reprezentaciju su naj odgovorniji za ove neuspjehe.

MA
max971
23:19 23.01.2016.

Babiću ti si gore riješenje od Goluže , nisi za selektora jedne tako velike reprezentacije , morao bi nakon EP otici jer si se olako riješio nekih renomiranih igrača koji i danas igraju u velikim Europskim klubovima vratite mjesto izbornika covijeku koji moze voditi repku i koji je autoritet i strucnjak vratite Linu , a uvjeren sam da nam je doma ostala reprezentacija koja bi lagano mogla doboti ovu Babicevu sa 10 golova razlike u svakom trenutku !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije