Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Indian Wells

Protiv crijevne viroze Đoković se bori - iPhoneom

'Serbia\'s Novak Djokovic pulls a face during his win over Switzerland\'s Roger Federer Photo: Press Association/Pixsell'
'Adam DavyPress Association/Pixse'
13.03.2012.
u 21:34

\"Inače sam korisnik Blackberryja, ali u Appleovoj reklami kažu da njihovi korisnici imaju manji rizik da obole od ove viroze\", napisao je Novak na Twitteru.

Kako je niz tenisača i tenisačica u Indian Wellsu koje muči crijevna viroza sve dulji (na proljev se potužio i Federer), Novak Đoković se našalio s tim na Twitteru. On i njegov trener Slovak Marian Vajda fotografirali su se s iPhoneom na čelu.

\"Inače sam korisnik Blackberryja, ali u Appleovoj reklami kažu da njihovi korisnici imaju manji rizik da obole od ove viroze, pa smo mi njihove \'ajfone\' iskoristili kao prvu liniju obrane od te pošasti\", napisao je Đoković.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije