Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVRIJEME U SLAVONIJI

VIDEO Tuča poharala Drenovce, stanovnici u šoku: Padalo je sat vremena, sve se zabijelilo

Foto: Čitateljica
1/2
24.05.2024.
u 21:26

Jutarnje temperature u subotu na kopnu oko 12, na moru oko 15 stupnjeva Celzijevih, a dnevne temperature kretat će se između 22 i 27

Usred dana krajem svibnja Drenovci su se zabijelili. Stanovnici tog mjesta na krajnjem istoku zemlje u petak su nam dojavili da je tuča padala od 14 do 15 sati, a iza sebe je ostavila štete na poljoprivrednim kulturama. Na snimci koju smo dobili može se vidjeti da su cesta i nogostup gotovo potpuno prekriveni ledom.

- Padalo je sat vremena, sve se zabijelilo - rekla nam je čitateljica koja je poslala snimku. 

U ostatku zemlje mjestimično je bilo pljuskova s grmljavinom uz umjereni vjetar, no temperature su ostale ugodne. Sutra nas očekuje slično vrijeme, iako bi u središnjoj Hrvatskoj moglo biti izraženijih pljuskova. Za zagrebačku i karlovačku regiju DHMZ je upalio žuti meteoalarm.

Očekuje se porast naoblake u drugom dijelu dana, uz povremene pljuskove s grmljavinom. Puhat će umjereni istočni i sjeveroistočni vjetar, a na Jadranu sjeverozapanjak, uz obalu jugozapadnjak. Jutarnje temperature na kopnu oko 12, na moru oko 15 stupnjeva Celzijevih, a dnevne temperature kretat će se između 22 i 27 °C.

GALERIJA Nevrijeme poharalo sjever Hrvatske i Slavoniju: Vjetar čupao stabla, padala jaka tuča

1/18

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

SS
Salem Saberhagen
07:31 25.05.2024.

Strašno! Vratite protugradnu obranu...u dhmz samo uhljebi da sjede u uredima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije