Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSKLUZIVNO

Dinamo je odlučio o Jakirovićevoj sudbini, doznajemo ostaje li trener!

Zagreb: Utakmica između Dinama i Osijeka u 34. kolu SuperSport HNL
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
24.05.2024.
u 12:44

Niti traže novog trenera niti preispituju je li Jakir taj koji će plave povesti u novu sezonu. Doznajemo da je baš to na današnjoj sjednici članovima Izvršnog odbora rekao i sam Zajec.

Iako se ovih dana dosta pisalo o mogućnosti da Dinamo uruči otkaz svom treneru Sergeju Jakiroviću, tako nešto sigurno se neće dogoditi. Aktualno vodstvo Dinama, na čelu s predsjednikom Velimirom Zajecom, apsolutno stoji iza svog trenera i vidi ga na klupi i iduće sezone.

Niti traže novog trenera, niti preispituju je li Jakir taj koji će plave povesti u novu sezonu. Doznajemo da je baš to na današnjoj sjednici članovima Izvršnog odbora rekao i sam Zajec.

Čestitao je na početku članovima IO-a na svemu odrađenom u protekla tri mjeseca, pohvalio je cijelu radnu zajednicu, a potom svima jasno dao da znanja da Jakirović ostaje trener i iduće sezone. Realno, aktualni trener imao je od početka Zajecovu podršku, nije to bila podrška s figom u džepu, već stvarno povjerenje. Iskusni Zajec procijenio je i u ožujku, još  kad je postao predsjednik, da promjena trenera ne bi imala smisla, a rezultati koje je nakon toga trener napravio s plavima samo su potvrdili njegovo mišljenje.

Doznajemo da Zajec zato ovih dana planira sjesti s Jakirovićem, proći će zajedno plan priprema, planove oko pojačanja i svega što je potrebno kako bi Dinamo na što kvalitetniji način ušao u novu sezonu.  Uskoro će Zajec imati i zajednički istup s trenerom, nakon kojeg će se prekinuti sve priče oko mogućeg otkaza.

U svakom slučaju, Jakirović je svojim rezultatima zaslužio ostati trener, jer svi koji misle drukčije neka pogledaju aktualnu tablicu HNL-a i rezultate kupa.

 
Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Stradun
Stradun
13:19 24.05.2024.

Nisam baš njegov ljubitelj ,ali moram se zapitati: Čemu dati otkaz Jakiroviću? Doveo je GNK Dinamo do dvostruke titule.

EJ
ejStef
14:33 24.05.2024.

Sada mu se teško može dati otkaz i opravdati to. No, realno gledajući, Dinamo je uglavnom igrao loše, sezonu su izvukli Nevistić koji se vratio u formu i Petković koji je iz ničega poentirao kada je trebalo... No s Jakirovićem je Dinamo u Europi podsjećao na one dane kada je bio kanta za napucavanje, 4:1, 5:1 ili onih 2:0 izgubljena utakmica na Kosovu, nije baš nešto. I u domaćem prvenstvu je često bio pročitan i postavljena efikasna protuigra... Reklo bi se da kada je dobro postavio ekipu i utakmicu, da je prije slučajno pogodio, nego da je to rezultat kvalitetnih analiza protivnika i procjena mogućnosti vlastitih igrača. Neka sada dobije igrače koje traži, neka složi ekipu kako želi, pa da vidimo da li će što postići u Europi.

DI
Dingač
14:05 24.05.2024.

Kad bi magarca stavili za trenera Dinama, i on bi doveo Dinamo s ovim igračima na prvo mjesto u Hrvatskoj. Treba dovesti trenera koji će osvajati europska prvenstva, a Dinamo to može s ovim igračima. Treba maknuti ovog sadašnjeg kojeg je postavio Mamić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije