Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bio na utakmici

Policija u Americi objavila kako je virusom zaražen osnovnoškolac

Koronavirus u Italiji
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
14.03.2020.
u 08:33

Dijete se trenutačno nalazi u karanteni, a u dvotjednoj izolaziciji su i sve njegove školske kolege, nastavnici i ostalo osoblje

Jedno dijete zaraženo je u Americi u Rhode Islandu, a po svemu sudeći je virus dobilo dok je uzimalo autograme nekoga od dvojice oboljelih igrača Utah Jazza, NBA kluba u kojemu nastupa i naš Bojan Bogdanović, barem tako javljaju lokalni mediji.

Objavila je to u petak tamošnja policija, odnosno načelnik Shawn Lacey, koji je kazao da je osnovnoškolac u kontakt s igračima, a u pitanju su Rudy Gobert i Donovan Mitchell, došlo na utakmici protiv Boston Celtica.

Dijete se trenutačno nalazi u karanteni, a u dvotjednoj izolaciji su i sve njegove školske kolege, nastavnici i ostalo osoblje.

NBA liga također je odlučila zaustaviti utakmice i zatvoriti dvorane do daljnjega zbog situacije izazvane koronavirusom. U Sjedinjenim Američkim Državama u ovom je trenutku preko dvije tisuće oboljelih osoba.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije