Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE IMAO SIMPTOME

Zaražen i poznati Srbin, a pogledajte što je pisao samo par sati ranije!

Dušan Vlahović
Foto: Instagram
13.03.2020.
u 20:15

"Večeras ostajem kod kuće i kuham. Tko dolazi na večeru?", napisao je Vlahović prije nego što je doznao da je pozitivan.

Srpski napadač Dušan Vlahović (20) pozitivan je na koronavirus, objavila je Fiorentina.

"Obavještavamo javnost da je Dušan Vlahović bio pozitivan na koronavirus na testu COVID-19. Igrač je bez simptoma i trenutačno se nalazi kod kuće. Klub je aktivirao sve vrste izolacije propisane zakonom", poručili su iz Fiorentine o stanju srpskog reprezentativca.

Vlahović je večer prije nego što je doznao da je pozitivan na Instagramu objavio poruku sljedećeg sadržaja:

"Večeras ostajem kod kuće i kuham. Tko dolazi na večeru?"

Broj zaraženih igrača Serie A s ovim je slučajevima narastao na sedam, u srijedu je Juventus objavio kako je pozitivan na koronavirus bio njihov branič Daniele Rugani.

Danas je potvrđeno pet novih slučajeva zaraze koronavirusom kod nogometaša talijanskih prvoligaških klubova, četiri kod igrača Sampdorije, a jedan u Fiorentini.

Sampdoria je objavila kako su virusom zaraženi Norvežanin Morten Thorsby, Šveđanin Albin Ekdal, Gambijac Omar Colley i Talijan Antonino La Gumina, a uz njih zaražen je i klupski liječnik Amedeo Baldari. Još u četvrtak je potvrđeno kako je zaražen još jedan član te momčadi Manolo Gabbiadini.

Iz Sampdorije su objavili kako su svi zaraženi dobro te se nalaze u svojim domovima.

"Sampdoria je odmah poduzela sve procedure predviđene u ovakvim slučajevima: sve klupske prostorije su zatvorene, momčad, vodstvo i zaposlenici koji su bili u doticaju sa zaraženima nalaze se u dobrovoljnoj kućnoj izolaciji", objavio je đenovski klub.

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar KALIMERO
KALIMERO
22:08 13.03.2020.

Zašto je to vama važno što je po vama zaražen poznati Srbin? Pišite što ima novoga na Kosovu i ostalim zemljama, a ne svaki da isto forsiranje tkz.vjesti iz Srbije. Znam da vas od tamo financiraju da vam režiraju štoto smijete pisati ali se ipak udostojiti shvatiti da ste registrirani u Hrvatskoj i da nas veliku većinu normalnih čitatelja ne zanimaju glupe vjesti iz vaše Srbije

Avatar Kalladin
Kalladin
22:53 13.03.2020.

Evo opet. Samo da je napisat "slavni Srbin" pa makar....

PL
Playmaker
00:34 15.03.2020.

nikad čuo za srpina!!!! A ovo je Hrvatska !!!!! 😎😎🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷 Netreba nam vijesti iz srpie, koji su bili agresor u Hrvatskoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije