Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVNI NIJEMAC

Prijatelj poručio: Schumacherova žena laže, boji se da će se istina otkriti

Corinna Schumacher
Foto: DPA/Pixsell
1/4
12.11.2019.
u 14:47

Podsjetimo, Michael je 29. prosinca 2013. godine u nesreći na skijanju na francuskoj stazi Combe de la Saulire zadobio tešku ozljedu mozga kada je tijekom prelaska preko neoznačene staze pao i glavom nesretno udario u kamen

Bivši menadžer vozača formule 1 Michaela Schumachera Wilhelm Weber rekao je da Schumacherova supruga Corinna skriva istinu o zdravstvenom stanju bivšeg vozača F1.

Webber je to rekao za Daily Mail, a dodao je i da mu je žao što ne može posjetiti prijatelja.

Naime, Schumacherova žena to ne dopušta. 

"Znam da je Michaelu teško, ali ne znam je li napravio kakav napredak. Volio bih znati kako mu je te se rukovati s njim i pogladiti mu lice. Nažalost, Corinna to ne dopušta. Vjerojatno se boji da ću vidjeti što se događa i to dati u javnost. Snažno vjerujem u Michaelov oporavak jer on je borac. Ako postoji šansa, on će je iskoristiti. To ne može biti kraj. Molim se za njega i uvjeren sam da ću ga opet vidjeti", rekao je Weber koji smatra da Schumijeva žena laže o njegovu zdravstvenom stanju.

Podsjetimo, Michael je 29. prosinca 2013. godine u nesreći na skijanju na francuskoj stazi Combe de la Saulire zadobio tešku ozljedu mozga kada je tijekom prelaska preko neoznačene staze pao i glavom nesretno udario u kamen.

Tada su u bolnici stručnjaci rekli da bi Schumi poginuo da nije nosio kacigu, a potom je stavljen i u induciranu komu na šest mjeseci. Od tada je u Ženevi gdje se intenzivno o njemu brine supruga s time da Schumacher povremeno ide na preglede u bolnicu, pa je tako u devetom mjesecu bio u Parizu

Često dolaze informacije o njegovu zdravstvenom stanju, ali mnogo je toga oko slavnog Nijemca pod velom tajne, a ni sam Schumacher nije viđen u javnosti od teške nesreće. 

>>> Pogledajte konferenciju za medije Zlatka Dalića

Ključne riječi

Komentara 4

MA
marsovac
17:42 12.11.2019.

koje ste vi smece,..i vama slicni,.....ostavite covijeka na miru. Zena mu laze,.......da trbala bi ga odvesti na ulicu i da takvi senzaciom zarazeni i nakaradni novinari imate sta pisati i slikati. fuj,......koja bagra ste,............

NA
Namcor
09:51 13.11.2019.

Obitelj samo želi mir. Svjesni su da bi i najmanja informacija, ijedna fotografija..značila paparazzi kaos bez kraja. A stanje? Ne hoda, ne govori, pelene...da je drukčije, vidjeli bismo ga negdje. Na kraju krajeva, novac koji troše je njihov. Nama baš ništa nisu dužni reći, objaviti...

DI
dino85
17:50 12.11.2019.

Koliko bi love maznio samo na jednoj slici a o intervjuima da ne govorim, zlato bi te plaćali. Onda bi opet navalila lavina novinara koje bi opet netko morao držat na distanci. Pijetet znaš li što je to. Da bog da on nama izadje van pa makar i u kolicima samo nek izadje na terasu, ali pred svima i ćus za ovu godinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije