Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posebna ljubav

Schumijeva supruga Corinna se javila: Michael je sve učinio za mene

Corinna Schumacher
Foto: DPA/Pixsell
1/3
09.11.2019.
u 19:33

Corinna Schumacher vlasnica je 40-ak konja na dva ranča, u Švicarskoj i Teksasu

Supruga sedmerostrukog svjetskog prvaka u formuli 1 Michaela Schumachera koji je 29. prosinca 2013. nastradao na skijanju u francuskom Meribelu rijetko se pojavljuje u javnosti, a još rjeđe razgovara s medijima.

Corinna Schumacher je u nedavnom intervjuu govorila o ranču gdje obitelj uzgaja konje. Michaelova kći Gina strastvena je strastvena jahačica koja često sudjeluje na raznim konjičkim natjecanjima.

Corinna Schumacher
1/6

No Corinna na ranču ima posebnog konja, koji je dobila na dar od Michaela za desetu godišnjicu braka.

- Učinio je sve za mene, nisam zaboravila kome trebam zahvaliti. Michael me naučio: 'Kada voziš automobil možeš ga ostaviti u garaži, ali konj mora cijelo vrijeme imati tvoju pažnju, čak i u nedjelju' - prisjetila se Corinna i dodala:

- Kada sam imala 30 godina jako sam željela konja. Michael i ja  otišli smo u Dubai gdje smo kupili jednog arapskog konja.

Corinna Schumacher vlasnica je 40-ak konja na dva ranča, u Švicarskoj i Teksasu.

Schumijeva supruga već se gotovo šest godina brine o Michaelu koji je nakon pada na skijanju u Alpama teško ozlijedio glavu.

Nakon niza operacija Nijemac je neko vrijeme bio u induciranoj komi, liječio se u Grenobleu, a potom je u lipnju 2014. prebačen u Sveučilišni bolnički centar Vaud u Lausannei.

Tamo je proveo nekoliko mjeseci, a onda je 9. rujna 2014., 254 dana od nesreće, pušten na kućnu njegu na svoje imanje u blizini ženevskog jezera. Informacije o zdravstvenom stanju sedmerostrukog svjetskog prvaka u javnost stižu na kapaljku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Small race driver😅 taking the parents for a ride 🥰 this is one of my favourite pictures ❤️

A post shared by Gina Schumacher Offical (@gina_schumacher) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My little devil 😈 Love this mare.

A post shared by Gina Schumacher Offical (@gina_schumacher) on

>> Pogledjate video o legendi formule 1 Nikiju Laudi

Komentara 3

Avatar ZLO
ZLO
21:51 09.11.2019.

Ko, zašto... koja je svrha ove bljuvotine od clanka. Meni je žao što je nastrada, ali što koga briga da njegova zenica voli konje i kako su bidni teskom mukom skrpali crkavicu za kupit prvog konja u dubaiu ... da se čovik izriga

DH
dalibor.hren
12:34 10.11.2019.

A ja mislio da je Corrinna sve stekla svojim radom i mozgom!?

DU
Deleted user
22:07 09.11.2019.

Konj mi izgleda kao bajznakoviti dio ove priče.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije