Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ali ovdje ga svi vole'

Mercedesov direktor nije odbacio mogućnost da Hamilton ode u Ferrari

Lewis Hamilton i Toto Wolff
Foto: DPA/Pixsell
1/9
05.11.2019.
u 13:58

Prirodno je da vozači sanjaju o Ferrariju, najvećem brendu u formuli 1 - rekao je Toto Wolff i otkrio kakvi su izgledi da se Hamilton pridruži momčadi iz Maranella

Direktor Mercedesove momčadi Toto Wolff priznaje kako je moguće da se Lewis Hamilton jednog dana pridruži Ferrariju.

Britanac je u nedjelju osigurao šesti naslov svjetskog prvaka u formuli 1 i došao je na korak do rekordera Michaela Schumachera koji ima sedam titula.

Lewis Hamilton i Toto Wolff
1/3

Na trećem mjestu ostao je legendarni Argentinac Juan Manuel Fangio s četiri naslova. Među ljubiteljima najvećeg oktanskog cirkusa na svijetu počela je kružiti priča kako bi Hamilton jednog dana mogao otići u Ferrari. 

- Prirodno je da vozači sanjaju o Ferrariju, najvećem brendu u formuli 1 - rekao je Toto Wolff i otkrio kakvi su izgledi da se Hamilton pridruži momčadi iz Maranella:

- To mu ne treba, važne su samo pobjede. Lewis treba biti s momčadi i s ljudima koji vole raditi. Njegove emocije i srce danas su definitivno s Mercedesom.

Wolf ističe kako su Hamilton i Mercedes čvrsto vezani, ali i da postoji mogućnost kako bi svjetski prvak jednog dana mogao otići u drugu momčad.

- Nadamo se kako ćemo u formuli 1 uvijek imati dva najkonkurentnija vozača. Hamilton je danas naš prioritet. No ima i drugih vozača koje pratimo. Bude li jednom Lewis želio otići, brzo ćemo mu naći zamjenu - kazao je direktor Mercedesove momčadi Toto Wolff i nije odbacio mogućnost da se Hamilton jednog dana ode u najvećeg konkurenta - Ferrari.

>> Pogledajte video o legendi formule 1 Nikiju Laudi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije