Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
igrači se smiju žaliti

Poljud poput suda, najviša kazna bit će 20 tisuća eura

Hajduk
Pixsell
26.10.2009.
u 21:18

Poput suda izgledao je Poljud u ponedjeljak. Naime, čak osamnaestoricu igrača Hajduka ispitao je klupski odvjetnik Vinko Radovani.

Pogađate, riječ je o onoj kazni za poraz protiv Šibenika što ju je izrekao predsjednik uprave Joško Svaguša.

Dakle, neće biti kažnjeni svi, već samo osamnaestorica koji su bili u zapisniku za tu utakmicu, a ispitivanje se moralo odraditi jer tako nalaže disciplinski pravilnik.

– Joj, što ste strogi – komentirao je jedan od igrača dok ga je Radovani ispitivao.

Za igrače je dobro da se sve skupa vodi po skraćenom postupku, prema kojemu najviša moguća kazna iznosi 20 tisuća eura. To znači da hajdukovci neće dobiti najavljenu kaznu od 10 posto godišnjih prihoda jer je 20 tisuća eura za dosta igrača tek pet-šest posto godišnje zarade. Poljudski proces ide dalje, igrači su ispitani, sada ih uprava u roku od 8 dana mora pismeno izvijestiti o kazni, a onda oni imaju pravo na žalbu. Bit će zanimljivo...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije