Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plavi, plavi

Olmo oduševio izjavom, Bjelica otkrio za čime najviše žali

Manchester City - Dinamo
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
01.10.2019.
u 23:36

Ozljeda kao ozljeda, dobio sam udarac i to je to, idemo dalje, nema stajanja - rekao je Olmo

Plavi su sjajno odigrali na Etihadu, ali na kraju nisu uspjeli izvući pozitivan rezultat. U 2. kolu Lige prvaka momčad Nenada Bjelice  izgubila je protiv Manchester Cityja s 0:2.

U 19. minuti Joao Cancelo je opasno startao  nogom na Olmovu glavu. Španjolac je utakmicu do kraja odigrao povezom oko glave.

Manchester City - Dinamo
1/18

- Utakmica je bila teška, City je iznimno jak. No hrabro smo se branili, a mi nismo stvorili mnogo prilika - rekao je Dani Olmo za Planet Sport i objasnio ozljedu koju je zaradio na startu utakmice:

-  Ozljeda kao ozljeda, dobio sam udarac i to je to, idemo dalje, nema stajanja. 

Dinamova zvijezda istaknuo je kako su očekivali tešku utakmicu.

- Znali smo kakva će ovo utakmica biti. Trebali smo napraviti uvijek nešto više od protivnika. Znali smo da ćemo se potrošiti jako u obrani. Sad se trebamo pripremiti za HNL, za prvenstvo, pa onda opet na Ligu prvaka. Vidjet ćemo što će biti - zaključio je Dani Olmo.

Dinamov trener Nenad Bjelica istaknuo je kako su igrači bili impresionirani.

- Primili smo gol tijekom najbolje faze naše igre, da se to nije dogodilo, tko zna u kojem smjeru bi sve otišlo. City nije stvorio puno pravih prilika u drugom dijelu, bile su to većinom situacije proizašle iz naših pogrešaka. U prvom dijelu bili smo impresionirani - rekao je Bjelica. 

Nakon Sterlingova gola Dinamov trener vjerovao je da njegova momčad može zabiti, uveo je dvojicu napadača Gavranovića i Atiemwena.

- Utakmica se promijenila nakon gola koji smo primili. Probali smo sve, riskirali i imali smo otvorenu utakmicu protiv jakog Cityja do 90. minute. To nije mala stvar. Žao mi je što nam sudac nije dosudio prekršaj na 18 metara pred kraj utakmice, smatram da ne bi pogriješio da je to svirao. Tko zna kako bi sve završilo - rekao je Bjelica i nastavio:

- No, nećemo se na to izvlačiti, nije alibi. City je zasluženo pobijedio i pokazao zašto cilja na naslov prvaka Europe. I puno bolje ekipe od Dinama ne mogu se nadati dobrom rezultatu na Etihadu. City je premoćan i to je razlog našeg poraza. Nije stvar u tome da moji dečki nisu dobri.

Bjelica je istaknuo vratara Livakovića koji je imao nekoliko fantastičnih obrana.

- Osim trke, treba ti dobar golman i nešto sreće. Livaković je bio dobar u određenim situacijama. Kod gola Sterlinga mogli smo bolje ući u blok, možda nam onda ne bi zabio. I City je imao sreće - zaključio je Nenad Bjelica.

>> Pogledajte kako je Cityjeva navijačica Boysima pokazala guzu

Komentara 6

KE
kentie
00:09 02.10.2019.

Bravo dečki, čestitke na muškoj igri....došli ste i ušli u tekmu hrabro, ravnopravno i dostojanstveno....i umrli muški. Dali ste sve od sebe, zaista, svi za jednoga jedan za sve. Čak i jedan Pep je rano u drugom polčasu morao uvesti svoju "raketu" Sterlinga, koji mu se onda odužio brzometnim golom. Pepova ekipa zaista igra galaktički nogomet; čudom se čudim kako može u protivinikovom 16-cu biti 6-8 njihovih igrača i igrati mali nogomet sa sitnim i opasnim vezom po protivnički gol. Zaista čudesno i nestvarno. I momci plave boje nema žala i tuge; odigrali ste časno, požrtvovno i super-profesionalno; niste bili stara kanta za napucavanje i poentiranje, nego dostojan i opasan protivnik jednom moćnom Cityju....ništa, idemo dalje, nema predaje samo naprijed do konačne pobjede....

Avatar Bud Humski
Bud Humski
00:54 02.10.2019.

Apsolutno se slazem sa Bjelicinom ocjenom da su igraci bili (pre)impresionirani. Cini mi se da ih je to sputavalo, borili su se junacki ali nekako bez ideje, bez prave akcije, brzo i olako su gubili loptu na sredini terena, a sve ovo sto sam nabrojao je rezultiralo posjedom lopte od mizernih 28%. A kad nemas loptu onda je tesko stvarati sanse! Ali nema smisla kriviti bilo koga za poraz, M. City je mnogo kvalitetniji tim i rezultat je mogao biti i neugodniji po Dinamo. Svidjelo mi se to sto ih je Dinamo pokusavao napasti poslije primljenog gola i mozda zabiti gol i uzeti bod. Ali nazalost, to je njima otvorilo prostor za kontru iz koje su zabili drugi gol... Ostaje za vjerovati da se Dinamo moze "pobiti" sa Shakhtarom i Atalantom za drugo mjesto.

DA
danijelrukavina4
07:45 02.10.2019.

Čestitam Dinamu na hrabroj igri protiv jače momčadi. Igrajte tako i možete se sa svakim nositi. Vidjeli smo da i englezima nije lako. Dobro su se namučili da dođu do pobjede, koja nije bila uvjerljiva. Igrati znate, radite na fizičkoj spremi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije