Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATAN NIZ

Oduševljenje u Istanbulu: 'Livaković je izgradio zid na golu Fenerbahčea i postao zvijezda'

Zagreb: Trening hrvatske nogometne reprezentacije
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
10.10.2023.
u 10:26

Dominik Livaković je ovoga ljeta za 6.65 milijuna eura odštete prešao iz Dinama u Fenerbahče, a ovoga će se četvrtka susresti na travnjaku Opus Arene s nekolicinom svojih klupskih suigrača koji igraju u nacionalnoj momčadi Turske

Fenerbahče broji već desetu pobjedu u utakmici za redom, a sjajan niz na domaćim i europskim terenima počeo je od kada je u Istanbul došao Dominik Livaković. Ovoga je ljeta vratar hrvatske reprezentacije za 6.65 milijuna (prema Transfermarktu) napustio Dinamo te se odlično snašao u novoj sredini i vrlo brzo postao miljenik navijača.

"Livaković je izgradio zid na golu Fenerbahčea, trener Ismail Kartal mu vjeruje i svaki put kaže da je Hrvat njegov prvi izbor. Iznenadio je sve kad je primio dva gola protiv Antalyaspora, ali od tad je primio samo još jedan gol. Publika ga voli, aplaudira mu, jako brzo je postao zvijezda", piše  turski portal Fanatik.

VEZANI ČLANCI:

Livaković će s nekima od svoji suigrača sastati 12. listopada na Opus Areni. Ovoga će puta biti na suprotnim stranama, a nakon toga će se zajedno s ostatkom momčadi uputiti u Cardiff na utakmicu protiv Walesa. Livakovićev klub je trenutno na prvome mjestu turskog prvenstva s 24 boda u osam utakmica i na prvom mjestu skupine H Konferencijske lige sa šest bodova u dvije utakmice.

VIDEO Trening hrvatske nogometne reprezentacije na Maksimiru!

Komentara 2

Avatar Hrvatska Banovina
Hrvatska Banovina
13:05 10.10.2023.

Trebao je otići za 12+ milijuna eura.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije